[ kelsomarko @ 27.12.2005. 02:30 ] @
interesujem se prochitao sam nesto malo ali ono osnovno sta mi treba e sada ...jel ima veze to sa fixnim telefonom ....znaci jel zauzet ili ?ne ...koliko sam shvatio da ako nemam tu sky2 onda je ide preko modema i zauzeto je ...ili kako?
sve sto znate nemojte da se bojite da kazete hvala unapred
[ Miroslav Jeftić @ 27.12.2005. 07:45 ] @
Ako misliš na jednosmerni satelitski internet (a pretpostavljam da je to u pitanju), onda moraš imati neku konekciju sa internetom (modem, wireless, gprs...) da bi to moglo da radi bez obzira koja ti je kartica instalirana. Tako da ako imaš samo modem onda će ti i dalje biti zauzet telefon, samo će ti download ići mnogo brže :)
[ kelsomarko @ 27.12.2005. 16:13 ] @
e a sta da uradim da bi mi fix telefon bio slobodan mislim sta moram da imam ?
[ djricky @ 27.12.2005. 21:44 ] @
mnogo para i dobre veze (ne telefonske)
[ Miroslav Jeftić @ 27.12.2005. 22:29 ] @
Citat:
kelsomarko: e a sta da uradim da bi mi fix telefon bio slobodan mislim sta moram da imam ?

Za početak bi mogao da postaviš malo preciznije pitanje, ovako nije baš lako razabrati šta hoćeš da kažeš ;) Ako je poenta da tražiš alternativu modemskom pristupu internetu, onda postoji nekoliko mogućih rešenja u zavisnosti od toga gde živiš i koliko para hoćeš za to da odvojiš :)
[ Dekstr @ 28.12.2005. 12:31 ] @
Pa postoje neki rastavbljaci kao sto se koristi za ADSL tako nesto samo JAKO su skupi.
Ili da uzems jos jedan broj telefona.(kupis ISND i onda ja mislim mozes da imas npr.
***-**5 a drugi ce biti isto ***-**6 )
Valjda.Uzmi satelitski ja imam satelitski + wireless . KJasnije kupis wireless i eto ti.
[ U.L.T.R.A. @ 28.12.2005. 17:20 ] @
Citat:
kelsomarko: interesujem se prochitao sam nesto malo ali ono osnovno sta mi treba e sada ...jel ima veze to sa fixnim telefonom ....znaci jel zauzet ili ?ne ...koliko sam shvatio da ako nemam tu sky2 onda je ide preko modema i zauzeto je ...ili kako?
sve sto znate nemojte da se bojite da kazete hvala unapred

To sto trazis trenutno je [jos uvek] jako skupo.
Bolje uzmi bezicni net [wireless] i telefon slobodan uvek
==============================================================
EDIT:
ajd sad ja da pitam, a da ne otvaram new topic ...
Jel postoji [u Srbiji], SAT provider koji nema ogranicenje downloada ili ima, al je neko bogovsko [100GB i vise], a da je pritom sto povoljnije i da je protok onaj koji je dogovoren ?

Pozdrav!

[Ovu poruku je menjao U.L.T.R.A. dana 28.12.2005. u 18:23 GMT+1]