[ s_djordjevich @ 30.12.2005. 21:46 ] @
POZDRAV SVIMA...

Imam ogroman problem sa karticom TP-LINK TL-WN551G. Kad je instaliram na WINXP SP2, desava se da se kod podizanja sistema sve jednostavno zamrzne i stane. Nema problema sve dok se ne instaliraju driveri, kad njih instaliram, kod prvog restarta sve se zakoci. Pokusavao sam i sa novim driverima, skidao sam i ostale kartice sa maticne ploce posto sam posumnjao u neki konflikt, Win je instaliran x puta i na x nacina, cak sam sad i plocu zamenio i opet isto.Takodje da napomenem da sam i karticu zamenio i da ista kartica radi na istom racunaru pod linux-om, ali pod cika Bilijevim XP-om nece... Da li neko ima neku ideju u cemu moze da bude problem.. Ako je od nekog znacaja, maticna ploca je Gigabyte sa NForce2 cipsetom... U cemu moze da bude problem?? Zamolio bih nekog iz Netiksa ako moze nekako da mi makar da ideju sta bi moglo da bude resenje.
[ Miroslav Cvejić @ 30.12.2005. 23:25 ] @
Probaj da isključiš servis Wireless Zero Configuration.
[ s_djordjevich @ 30.12.2005. 23:57 ] @
TO JE TO...

Evo radi kao sat

..TNX
[ dendzi @ 24.09.2009. 17:18 ] @
Ja imam isti problem ali meni ovo nije pomoglo, opet se zamrzava. Help!!
[ tox!e @ 24.09.2009. 17:46 ] @
Posto je taj model TP-LINKa koliko se secam baziran na Atheros chipsetu, a posto kazes da imas takve probleme pretpostavljam da na maticnoj ploci imas VIA chipset.A kako sam primetio Atheros i VIA chipset se bas i ne trpe medjusobno.
[ dendzi @ 24.09.2009. 18:25 ] @
Tako je imam VIA čipset na matičnoj ali interesantno je da mi je sve radilo na predhodnoj instalaciji windowsa na istom kompu. Koristim iste drajvere, isti SP, isti hardver i sad imam problem, nista mi nije jasno. Windows sam morao da reinstaliram zbog drugih stvari.

Help!!
[ tox!e @ 24.09.2009. 18:48 ] @
Ne znam stvarno sta da ti kazem ! Takav slucaj nisam imao, ali ako kazes da ti je pre radilo bez problema onda je najverovatnije neka mala caka u pitanju.E sada jedino ne znam da li je tu moguce kao ranije kod modema, da preko Device Managera menjas irq uredjaja.Koliko se secam tu opciju ti da samo onda kada je u konfliktu sa nekim drugim uredjajem.