[ Kensai @ 31.12.2005. 18:35 ] @
Pozdrav! Imam jedan veliki problem u vezi java scripta, pa Vas molim ako mi mozete nekako pomoci. Ovako napravio sam jedan baner na kojem se nalaze linkovi na temu obiteljskih prezimena te kada dođem sa mišem na recimo link obiteljsko stablo, trebao bi mi biti kao padajući izbornik prema dolje sa recimo svime sto se nalazi pod time (poslat cu sliku kako izgleda). Dalje ja sam java skriptu skinuo s interneta i sve one izbornike koji su sa slikom sam izbriso,pa sam stavio svoje (napravio linkove do tih slika i kada pokrenem sve ljepo izgleda kako treba). Ali kada cijeli taj direktorij u kojem je java,iskopiram u direktorij u kojem mi se nalazi stranica. I kada pokrenem tu stranicu koju sam iskopiro sa javascriptom pojavi mi se bijela stranica, e sada ne znam da li moram negdje promjeniti link da vodi do moje stranice ili nesto drugo jednostavno više ne znam što da radim. A kada sve to vratim recimo na : C:\Documents and Settings\Pero\Desktop\COOLjsMenu Free 2.4.8\Samples\Ready to use\Rollovers\Images ljepo sve opet radi. (argghhhhh) Probao sam ono sa behaviors i pop up sto ima u dreamweaveru i to sve radi,ali mi odudara od moga banera pa mi to bas i nije nesto. (Zanima me da li se javascripta povezuje slicno kao i css s html-om.) Uglavnom nemam bas nekih iskustava s javascriptom pa sam i iznenađen što sam uspio barem staviti druge slike kao izbornike. Nadam se da nisam previše iskomplicirao te Vas stvarno molim da mi pomognete ako mozete. P.S. Ono što sam ja mijenjao nalazi se direktoriju: COOLjsMenu Free 2.4.8\Samples\Ready to use\Rollovers\Images. |