[ Grozzzni @ 03.01.2006. 20:18 ] @
Pozdrav Svima. Resio sam da svoj maturski rad posvetim PHP-u. I evo raspust je dosao, rekao sam sebi da cu ga napisati dok traje raspust, pa rek`o da se bacim na posao. Ne znam bas odakle da pocnem, a vidim da ovde ima dosta ljudi koji znaju PHP i koji ce me sigurno uputiti... Znate sta trazim, nesto malo o PHP-u, recimo da napisem 1 stranu ko ga je 'izmislio' koje godine, za sta je namenjen i te opstosti... zatim da pocnem neko osnovno izlaganje o PHP-u, ali dobro, nekako imam utisak da cu se za to lakse snaci, nego nigde na netu ne mogu da pronadjem nesto o PHP-u uopste, sto se tice tutoriala odatle cu da izvucem nesto, i iz nekih knjiga, da napravim neku skripticu i da odbranim rad. Ali ajde sad za pocetak ako bi mogao neko da mi ukaze gde da trazim, ne znam odakle da pocnem, znaci taj neki uvod, teorija o php-u, nista posebno. Hvala unapred!
[ Nemanja Avramović @ 03.01.2006. 20:31 ] @
I ja sam radio PHP za maturski, i ja sam uzeo maturski od nekog sa [es]-a (ne secam se ko je to bio), samo sto je bas tad izasao PHP 5 pa sam morao svuda da menjam gde se pominje najnovija verzija

Evo ti link pa ga sredi kako ti odgovara: http://rapidshare.de/files/10339464/maturski.pdf.html

P.S. Da, dobio sam 5
[ The Sekula @ 05.01.2006. 13:39 ] @
PHP History
[ Vuk Nikolić @ 13.01.2006. 00:06 ] @
i ja sam radio za maturski php pre 3 godine.
ako ti treba pomoc slobodno se javi preko ove teme ili preko pp