[ James @ 21.10.2002. 15:19 ] @
MCAD-gde naci knjige? Pozdrav svima, poslednjih nekoliko meseci razmisljam se o Microsoft-ovim kursevima.Interesuje me sticanje MCAD diplome (a ako mi podje za rukom i MCSD, tj. jos dva dodatna ispita) Prateci konferencije, pre svega temu MCAD - da ili ne? odlucio sam da sam spremim te ispite. Ustvari barem da probam. Kao se blizi sajam knjiga(bice popusta) interesuje me gde mogu kupiti zvanicne knjige za spremanje Microsoft-ovih ispita, konkretno : 70-315- Developing and Implementing Web Applications with Microsoft ® Visual C##TM .NET and Microsoft ® Visual Studio ® ..NET 70-316.NET and Microsoft ® Visual Studio ® ..NET Developing and Implementing Windows ®-based Applications with Microsoft ® Visual C##TM .NET and Microsoft ® Visual Studio ® ..NET 70-320*Developing XML Web Services and Server Components with Microsoft ® Visual C#TM .NET and Microsoft ® ..NET Framework 70-229 Designing and Implementing Databases with Microsoft ® SQL Server TM 2000 Enterprise Edition. Unapred hvala!!! P.S. unapred se izvinjavam zbog postavljanja poruke na 2 konf(Vodič za učenje) , ovo je definitivno prava mesto za ovo pitanje |