[ wrt54g @ 04.01.2006. 02:55 ] @
| Evo ovako ... nazalost imam ovu verziju V5 Linksysovog WRT54G i jos nije spojen ... pa me zanimaju iskustva i prijedlozi uvezi njega (koji firmware da stavim, sta ste vi na njemu sve namistili ... sve sta triba da bi mi radija OK ). Unaprijed Hvala |
[ freelancer @ 04.01.2006. 08:31 ] @
Na žalost sa V5 verzijom nema puno izbora što se tiče firmware-a, samo zvanični Linksys-ovi. 3rd party firmware-a nema.
[ iPod @ 07.08.2006. 22:09 ] @
Moze ako na plocu zalemis JTAG konektor, naravno moras imati i kablove. I onda ubacujes preko JTAG-a.
[ npero @ 08.08.2006. 06:44 ] @
Ne treba ti JTAG. Imas vxkiller koji ti omogucuje da stavis DD-WRT ali posebnu verziju za WRT v5 ali ima ogranicene mogucnosti.
Za detaljnije informacije
www.dd-wrt.com i pogledaj malo wiki i prelistaj njihov forum.
Pozdrav...
[ milan67 @ 24.02.2010. 12:33 ] @
imam problem sa pomenutim ruterom iz ne znam kog razloga nisam ubacivo nista u njega jednostavno zablesavi
cim ga ukljucim sve diode se popale i svetle i ako nema mrezni kabal nijedan ukljucen
power dioda reaguje kag ga upalim ona blinka pokusavo sam sve i svasta reset hard reset ali jednostavno nemam pristup ruteru nevidim ga preko veb
kako se radi jtag ili sta vec treba imali neko upustvo semu itd.. hvala unapred!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.