[ wrt54g @ 04.01.2006. 02:55 ] @
Evo ovako ... nazalost imam ovu verziju V5 Linksysovog WRT54G i jos nije spojen ... pa me zanimaju iskustva i prijedlozi uvezi njega (koji firmware da stavim, sta ste vi na njemu sve namistili ... sve sta triba da bi mi radija OK ). Unaprijed Hvala
[ freelancer @ 04.01.2006. 08:31 ] @
Na žalost sa V5 verzijom nema puno izbora što se tiče firmware-a, samo zvanični Linksys-ovi. 3rd party firmware-a nema.
[ iPod @ 07.08.2006. 22:09 ] @
Moze ako na plocu zalemis JTAG konektor, naravno moras imati i kablove. I onda ubacujes preko JTAG-a.
[ npero @ 08.08.2006. 06:44 ] @
Ne treba ti JTAG. Imas vxkiller koji ti omogucuje da stavis DD-WRT ali posebnu verziju za WRT v5 ali ima ogranicene mogucnosti.
Za detaljnije informacije www.dd-wrt.com i pogledaj malo wiki i prelistaj njihov forum.

Pozdrav...
[ milan67 @ 24.02.2010. 12:33 ] @
imam problem sa pomenutim ruterom iz ne znam kog razloga nisam ubacivo nista u njega jednostavno zablesavi
cim ga ukljucim sve diode se popale i svetle i ako nema mrezni kabal nijedan ukljucen
power dioda reaguje kag ga upalim ona blinka pokusavo sam sve i svasta reset hard reset ali jednostavno nemam pristup ruteru nevidim ga preko veb
kako se radi jtag ili sta vec treba imali neko upustvo semu itd.. hvala unapred!