Citat:
s_tan: Mali dodatak.
Ako sam prilikom ustrcavanja tinte u toner, ustrcao i zraka, je li to ima ikakve veze sto ne radi? Ako jeste, kako izvuci zrak?
Citat:
s_tan: PROBLEM!!!
Nakon prvog punjenja crne tinte, ispis je odmah poceo bez problema. Medjutim, preksinoc sam nadopunio toner po drugi put (nakon resetiranja), medjutim poslije toga crna tinta nije htjela printati. namocio sam dno vrucom vodom, probao ciscenje tonera (preko HP alata), ali nista. Stovise, kad namjestim da mi printa samo crni toner, printer na svoju ruku koristi plavu tintu.
POMOC!!!

Hm, ne znam je li niko nije znao odgovor ili mu se nije dalo pisati.
U svakom slucaju, ovako cete postupiti ukoliko se jos kome dogodi da mu toner ne ispusta tintu nakon punjenja.
Ima nekoliko koraka i svaki moze (a ne mora) biti dovoljan.
1. Okrenite toner naopako da onaj dio iz kojeg strca tinta bude prema gore. Tu kapnite par kapi vruce vode ili alkohola i nakon toga ga okrenite i uprite o papir (ne printerski, vec wc ili jos bolje o kuhinjske debele papirne salvete).
Ako ovako ne proradi, onda idite na korak 2.
2. Uzmite spricu kojom ustrcavate tintu u toner i skinite joj iglu (a ne bi bilo lose ni da je sprica prazna, ali ne mora biti). Spricu prislonite o dio gdje toner ispusta tintu (to je ona mala metalna plocica na dnu tonera). Ako malo bolje pogledate, vidjet cete da su tu kao neki urezi u metal. Moze ih biti 3 (nekad vise ili manje). Cak i ako ne vidite ureze, nema veze. Polako stavite spricu na svaki urez da se stvori vakum izmedju sprice i metala i lagano povucite zrak dok ne vidite da je tinta pocela curiti.
Ako ni sada ne radi, onda korak 3.
3. Kao krajnji korak je najbolje toner odnijeti u toner shop i traziti da ga "bombardiraju" ultrazvucnim aparatom od kojeg ce proraditi 99,9%.
Voila!