[ savovuk @ 21.10.2002. 17:42 ] @
Pise vam totalni neznalac u ovoj oblasti. Moze li mi neko objasniti kako da najlakse zastitim neki folder na disku, tj. da ga sifrujem (naravno u Windowsu) ? Treba li mi neki poseban program za to ? |
[ savovuk @ 21.10.2002. 17:42 ] @
[ Br@nkoR @ 21.10.2002. 18:18 ] @
Najlaksa metoda je ova:
Ali nije pouzdana: Klikni desnim dugmetom na prazan deo foldera, izaberi CUSTOMIZE THIS FOLDER i CREATE HTML DOCUMENT FOR THIS FOLDER. Kada se dokument otvori u Notepad-u skroluj dok ne vidis <script language="JavaScript">. Ispod tog reda upaci sledeci text: var pass = prompt("Enter the password") if(pass != "password") {window.location="C:"} Na mestu 'password' mozes upicati svoj password, snimi, izadji iz Notepada i osveži folder sa F5 Pozdrav [ savovuk @ 22.10.2002. 11:40 ] @
Zasto ovo nije pouzdano ?
Podesio sam sve i radi dobro. Probao sam nekoliko puta. Koji drugi nacini postoje (bez dodatnih programa) ? [ Br@nkoR @ 22.10.2002. 13:43 ] @
Nije pouzdano zato sto se pomocu drugih programa moze veoma lako uci npr. windows commander i drugi file menager-i .
Jedino ce traziti sifru ukoliko otvaras folder pomocu windows explorer-a. A takodje probaj da iskljucis opciju VIEW AS WEB PAGE u windows explorer-u i tako ces moci da otvoris taj folder. Pozdrav. [ Palma @ 27.11.2002. 16:51 ] @
[ Wolf @ 27.11.2002. 21:38 ] @
Mozes i da probas sa rogramom PC Security, imas ga ovde
[ crnizvuk @ 05.01.2008. 13:29 ] @
Najlaksa metoda je ova:
Ali nije pouzdana: Klikni desnim dugmetom na prazan deo foldera, izaberi CUSTOMIZE THIS FOLDER i CREATE HTML DOCUMENT FOR THIS FOLDER. Kada se dokument otvori u Notepad-u skroluj dok ne vidis <script language="JavaScript">. Ispod tog reda upaci sledeci text: var pass = prompt("Enter the password") if(pass != "password") {window.location="C:"} Na mestu 'password' mozes upicati svoj password, snimi, izadji iz Notepada i osveži folder sa F5 Pozdrav nije mi jasno kako da kreiram ovo "CREATE HTML DOCUMENT FOR THIS FOLDER".U net clubu sam probao kada odem na CUSTOMIZE THIS FOLDER nema mi opcije "CREATE HTML DOCUMENT FOR THIS FOLDER" mogu li dobit pojasnjenje???? Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|