[ BAVARAC @ 04.01.2006. 21:49 ] @
Drustvo prvo zelim da vas pozdravim i nadam se da cete mi pomoci i zato sam se vama obratio za pomoc :) Ovako spojio sam preko SWITCH-a 7 racunara i to sve radi (prebacivanje podataka sa jednog racunara na drugi, igranje igrica preko LAN-a itd itd) ali u jednom trenutku mi "pukne" veza pa npr. prvi i četvrti racunar su korektno spojeni dok se drugi racunari nevide tj. otpojeni su! Pa npr. jedan racunar se "vidi" da je na mrezi dok su ostali kao otpojeni itd itd A da napomenem da je SWITCH daje znak da je svih 7 racunara spojeno i da rade u mrezi. I kada ja resetujem racunare onda sve radi kako treba i onda nakon nekog vremena polako pocinju da se sami otpajaju i pucanja veze u LAN-u. Da li neko moze da mi pomogne? I drugi dio pitanja se veze na slijedece: sta mi preporucujete u zastiti svih racunara kada budu spojeni na internet? Pretpostavljam da bi antivirusni program usporavao komp. ali kako u internet klubu da zastitim racunare od spyware i sl. ?? Hvala vam unaprijed. [Ovu poruku je menjao BAVARAC dana 04.01.2006. u 23:10 GMT+1] |