[ Sirgaj @ 05.01.2006. 11:18 ] @
ciao... imam neki glupi problem... pri bootanju ponudjeno mi je koji os da odaberem... win ili linux... i jos neka glupost sda1 izmedju njih... to je oznaka za win particiju... na koju foru da izbrisem taj sda1... ucinio sam ovo... otvorio lilo.conf i tamo izbrisao dio koji se tice tog sda1... i nakon restarta nije bilo promjene... takodjer sam mijenjao ime (label) za svaki os i opet nije doslo do promjene... Code: /etc/lilo.conf some text missing* ... ... #Windows bootable partition config begins other = /dev/sda1 label = "Windows" table = /dev/sda #Windows bootable partition config ends #Linux bootable partition config begins image="/dev/sda1" root="/dev/sda6" image="/boot/vmlinuz" root="/dev/sda6" label="Linux" read-only #Linux bootable partition config ends sda1 je particija gdje se nalazi win... a sda6 gdje je smjesten linux... izbrisao sam ovaj dio i nije mi se maknuo taj sda1 koji se nalazi izmedju win i linuxa pri bootanju... Code: image="/dev/sda1" root="/dev/sda6" imena Code: i label = "Windows" Code: sam preimenovao u Windows XP i Slackwae 10.2 al' opet vidim stara imena...label="Linux" [Ovu poruku je menjao Sirgaj dana 05.01.2006. u 12:36 GMT+1] |