[ Frane Marinković @ 12.01.2006. 17:20 ] @
| imam 2 zvučne karte, jedna je on-board, a druga je Creative SB AudioPCI, i sad mene zanima kako kad pustim muziku da muzika svira na obdvije jer imam i subwoofer pa bi u jednu uključio narmalne zvučniike, a u drugu sw |
[ Schima @ 17.01.2006. 17:50 ] @
Brate moj, bigamija je zabranjena, znaci samo moze raditi jedna. Pretpostavljam da je ona u PCI bolja od OnBoard. Zato je iskljuci u BIOS-u: Soun On Board - disable!
[ Ni ten ichi ryu @ 18.01.2006. 05:48 ] @
Kakav subwoofer imas? Vecina subwoofer-a ima (barem) dva ulaza i dva izlaza. Kakve konekcije postoje na tvom sub-u?
Mogao bi da resis svoj problem eksternim crossover-om, ali ne ako koristis "kompjuterske" zvucnike.
[ StORM48 @ 21.01.2006. 10:43 ] @
Nema potrebe da isključuje integrisanu karticu, jer će dve (pa i više njih) koegzistirati baš kako treba, iako nije moguće koristiti ih istovremeno, osim sa specijalizovanim softverom, a i tada samo u ograničenom smislu (emitovanje iz različitih izvora).
U suštini, nekome ko vlada materijom, ne bi trebao biti problem da napiše virtuelni drajver koji bi omogućio tako nešto. Na stranu to što nisam čuo (barem dosad) da je neko napravio takav drajver.
Pozdrav
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.