|
[ Bojan Basic @ 14.01.2006. 17:30 ] @
| Provajder je Neobee, Novi Sad. Do jutros je radio besprekorno (doduše, desi se da nekad pukne veza, ali na svakih recimo 30-tak sati, ništa strašno), al' onda počinju problemi. Najpre mi se diskonektovao, i ja probam opet da se nakačim, ali ne može, kaže da mi ne prihvata username i password (nekoliko puta zaredom). Ja iskuliram, sačekam pola sata, i ubode iz cuga. Onda je radio nekih 10 minuta, i najednom neće više ništa da otvori osim nekih sajtova (provalio sam da radi ovaj i www.neobee.net, ne znam šta još radi). Naravno, ne dolazi u obzir nikakav P2P, IRC, niti išta što nije neki od "odabranih" sajtova. To se samo smirilo posle 1-1.5 sat (a u međuvremenu sam imao i još jednu već pomenutu epizodu sa diskonektovanjem i nemogućnošću ponovnog konektovanja koja se takođe rešila sama od sebe), i ja sam na miru nastavio svoj posao, do pre nekih pola sata, od kada ponovo odbija da otvori bilo šta osim ovog sajta, neobeeja, i možda još nečeg što nisam pronašao.
Čvrsto verujem da je problem kod njih, jer mi deluje nemoguće da se kod mene na kompjuteru nešto tek tako konstantno kvari i ispravlja samo od sebe. Zato pitam da li neko možda ima nešto više informacija, i da li je neko slučajno imao sličan problem. Tehničku podršku još nisam zvao, voleo bih prvo ovde da se raspitam čisto da vidim da li sam jedini.
P. S. Ovu poruku sam napisao pre nekih 15 minuta, i baš kad sam hteo da je pošaljem prohtelo mu se da me diskonektuje i (pogađate već) neće opet da konektuje. Sad sam uspeo, i ponovo sve radi, ali pitam se dokle i sve mi je manje jasno šta se dešava. |
[ RooTeR @ 14.01.2006. 18:17 ] @
Da, i ja sam imao istih problema danas ...
offtopic: pricha se po gradu da si nashao zenu svog zivota :)
[ kumkat @ 14.01.2006. 21:53 ] @
Isto....
Evo ni sad ne radi (nece ni preko dialup-a da me pusti). Nesto je kod njih...
[ Miki88 @ 14.01.2006. 23:00 ] @
i meni se desava isto, u BG sam.
Bilo bi dobro kad bi bar objavili neko obavestenje na sajtu.
[ Decorated Emergency @ 14.01.2006. 23:11 ] @
Meni nije hteo da radi jutros.Radio je posle 1-2,nekih pola sata,i posle opet prekid.I evo sad sam uspeo da se konektujem ali mi je sporo samo tako.Ne mogu da igram igricu preko net-a,valjda je lag ogroman i stalno me izbacuje.Tako sam popizdeo...Daj boze da je neki problem kod njih,a ne u Telekomu.
[ KOLE89 @ 14.01.2006. 23:36 ] @
Meni preko dial-upa uopšte neće da se konektuje 
[ kumkat @ 14.01.2006. 23:56 ] @
Citat: avril_fan: .........Tako sam popizdeo...Daj boze da je neki problem kod njih,a ne u Telekomu.
Neverujem da je problem u telekomu zato so im ni Dial-up neradi. A i da je problem kod telekoma nebi samo korisnci neobee-a imali problem.
[ perakojot @ 15.01.2006. 00:03 ] @
isti problem x 2 (ja i moj burazer u svom stanu)
[ dekifisher @ 15.01.2006. 09:30 ] @
Jel' proradilo kod nekog?Da se nije desilo ono cega se svi pribojavamo:Vikend je ,preopterecen server i CRASH.Bilo je lepo dok je trajalo
[ GFC @ 15.01.2006. 09:49 ] @
Evo sad radi, ali čini mi se, mnogo sporije?
Ja sam juče uspeo da ubodem jednog lika iz tehničke podrške koji mi je kratko i šturo rekao da je problm do Telekoma??? Kaže da su se rastrčali kojekude da to srede, ali meni sinoć internet uopšte nije radio (ni dial up ni adsl).
[ ton_majstor @ 15.01.2006. 09:52 ] @
Da sve ovo nije puko zezanje, govori i činjenica da od jutros imam ozbiljnih problema da se ulogujem na Sezamov ADSL, iz Beograda. Od momenta dizanja sistema, Acessrunner se i po pet minuta loguje, sa promenjljivom srećom. Naravno, za to vreme je status "line down".
Mada, ako proradi, sve je ok nadalje. Jutranja agregacija, sumnjam!
Pozdrav!
[ GFC @ 15.01.2006. 10:34 ] @
Evo, 1h rada od jutros (NEOBEE ADSL) i problemi su više nego uočljivi.
Čas radi, čas ne, pauze su po 20-30 sekundi na svakih, recimo, 2-3 minuta.
Povezao sam se bez problema, ali veza nije stabilna. Ping je kao i ranije.
[ aphex_hn @ 15.01.2006. 10:44 ] @
ja sam uspio da se konektujem i sinoc i jutros,iz ko zna kog pokushaja.
net vishe da ne radi nego shto radi
znachi konektujem se i 2 minuta ide sve ok i onda 2 minuta budem idle i sve tako u krug...jbg
a i drug koji je na dialup-u mi je reko da ima isti problem sa idle-ovanjem...
valjda ce ovo uskoro da rijeshe :\
[ TuiTamo @ 15.01.2006. 11:14 ] @
Cini se da je prosljakalo... valjda...
[ perakojot @ 15.01.2006. 12:04 ] @
i meni se cini...da ga ne ureknemo
[ GFC @ 15.01.2006. 13:12 ] @
... ne sasvim...
opet sam malo pre imao idle od bar 1min...
>:(
Inače, sajt NEOBEE-ja je gotovo neupotrebljiv, ne vidi se ništa osim zaglavlja i menija sa linkovima. Smešno :()
[Ovu poruku je menjao GFC dana 15.01.2006. u 14:13 GMT+1]
[ Decorated Emergency @ 15.01.2006. 15:17 ] @
Evo sad sam se prvi put konektovao danas,i iz prve sam uspeo.Pogledao sam neobee web site i ne vidi se nishta :\ Valjda ce uskoro reshiti probleme.
[ KOLE89 @ 15.01.2006. 15:28 ] @
Dial-up radi lepo za sada 
[ Decorated Emergency @ 15.01.2006. 15:36 ] @
Pa,za sada ADSL mi lepo radi.Mozda je za nijansu malo sporiji,ali ajde,vazno je da radi.Upravo skidam pesmu i dobar je download.Nadam se da ce stvari biti bolje za dan,dva.
[ stsung @ 16.01.2006. 12:51 ] @
Pozd.
Shto se subote tiche, koliko sam ja video Veratov rooter nije radio ili je imao problema, a poshto se preko njega rutiralo eto problema. Radilo je npr. lokalni sajtovi kao i veratov sajt ali nishta vishe. To je trajalo ceo dan dok nisu predveche ukljuchili link preko telekoma, koji je dosta zanimljivo radio, ide normalno, pa pauza, pa opet normalno, pa pauza i tako dalje. U nedelju ujutru vidjeh da su vratili route na verat i posle vishe nije bilo problema. Ne znam danas kakvo je stanje :)
Svako dobro.
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 16.01.2006. 15:51 ] @
I ja sam u isto vreme imao isti problem.
Ono što je zanimljivo da je status DSL-a bio connected, ali da se nije mogao ulogovati. Znači, problem je do Nbee-ja.
[ Bojan Basic @ 16.01.2006. 18:28 ] @
Evo ga opet, samo što sada ne mogu da provalim šta mi dozvoljava a šta ne. Google ne radi, ICQ radi, eMule radi, www.pcpress.co.yu ne radi, ES radi, i tako šareno. Ima li trenutno još neko takvih iskustava, i mislite li generalno da im je ovo samo ovih dana mrak u firmi ili da je vreme da se lagano menja provajder?
[ GFC @ 16.01.2006. 18:44 ] @
meni ne radi ništa osim NEOBEE, Verata i sajtova hostovanih na ta dva provajdera!!!
[ p.r.l.e. @ 16.01.2006. 18:59 ] @
Da, IDENTIČNA manifestacija problema
neobee.net - subota - ne radi ništa sem elitesecurity-ja i samog neobee.net-a
danas - kao radi...
inače, centrala je Voždovac 246...., ruter Speedstream 5861
i u poslednje vreme konekcija često puca na kraće vreme...
upravo imao nekih 15 minuta IDLE režima konekcije (negde od 19.00 do 19.10 i 19.40-19.45)
Što se tiče same konekcije kad radi - radi, dl ide negde oko 26kB/s, mada je ping prilično jadan - oko 60 ms. (ping www.neobee.net-a)
A, kad je o www.neobee.net-u reč, sajt je lep je i šaren, ali prilično nefunkcionalan.
Jedva provališ kako da zaviriš u svoj nalog, a što se parametara konekcije tiče nema ništa (jedini info koji se dobije ide uz onaj modemčić koji ide uz pretplatu), tako da kad neko uzme pristojan uređaj koji se drugačije setuje nastaje problem.
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 16.01.2006. 19:01 ] @
Pa oni ti garantuju ~~ 28 dana nesmetane usluge. Ona 2 dana su pokrivena ugovorom i to smo prihvatiili. Nije mi jasno što odmah dižete frku. A od 01.01. pa do 15.01. down time je bio ispod 5h.
[ p.r.l.e. @ 16.01.2006. 19:07 ] @
E, pa Coolišić!!!
Ide Februar, pa će onda da bude full adsl sreća !! (nije prestupna godina)
[ Bojan Basic @ 16.01.2006. 19:16 ] @
Citat: -V-O-Y-A-G-E-R-:
Ona 2 dana su pokrivena ugovorom i to smo prihvatiili. Nije mi jasno što odmah dižete frku.
Ovo današnje se popravilo prilično brzo, samo mislim da je korektno ovde napisati šta se dešava da bi uvid u to mogli da steknu i oni koji se tek odlučuju od kog će provajdera tražiti uslugu. Jednostavno - radi punije slike, ne verujem da iko od nas misli da će se situacija nešto promeniti (u oba smisla) ako budemo ovde kukali.
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 16.01.2006. 20:44 ] @
Citat: p.r.l.e.:
A, kad je o www.neobee.net-u reÄ, sajt je lep je i Å¡aren, ali priliÄno nefunkcionalan.
Jedva provaliÅ¡ kako da zaviriÅ¡ u svoj nalog, a Å¡to se parametara konekcije tiÄe nema niÅ¡ta (jedini info koji se dobije ide uz onaj modemÄiÄ koji ide uz pretplatu), tako da kad neko uzme pristojan ureÄaj koji se drugaÄije setuje nastaje problem.
A, opet puno očekuješ od njih. Daju podršku za one uređaje koje ti oni daju. U principu, ne bi ni trebalo da tražiš uređaje sa strane, a ako ih i tražiš, pretpostavlja se da imaš pojma o tome. A kad imaš pojma o tome, onda nameštanje routera (ili ne daj bože, instalacija drajvera za modem:) [neki drugi modem]) i nije neka nauka, jer su parametri koje su ti oni dali i dalje validni.
A sajt je skroz ok..ali je to i stvar ukusa i pitanje navike :) Očigledno da nisi pre (dial-up era) dolazio na njihov sajt te pratio njegovu evoluciju :)
(a ja pričam ko da sam upravo pročitao Darvinovu teoriju:)
[ p.r.l.e. @ 16.01.2006. 22:06 ] @
Gotivno su nastupili u startu, pa je red i da očekujem da budu više od obične domaće firme :-)
A što se tiče nabavke opreme sa strane - ne bi trebalo (!?!?)
OK, kad bi to radilo kako treba ne bi bilo ovog topica, kao pre svega ni http://www.elitesecurity.org/tema/145859/0,
a kad bi bilo objašnjeno na sajtu kako se kače kvalitetni uređaji, ne bi bilo sledećeg problema korisnika koji je zato otvorio topic http://www.elitesecurity.org/t...-rfc2516-efficient-router-8561
Nisu svi ipak upućeni dovoljno da rade u tehničkoj podršci :-)
a malo napora da se poboljša servis ne bi nikome škodilo. Naprotiv!
Darwin je OK!
[ ton_majstor @ 16.01.2006. 22:08 ] @
Hah, kod mene je nastupio potpuni komunikacioni debakl! "Nestao" mi je danas popodne i telefon i ADSL đuture!
Prijavio sam kvar Telekomu, ljudi uredno poslali nalog centrali da me "oprave", ali ne lezi vraže, par sati kasnije nazovem opet 977 i saznam da nema teorije da mi vrate komunikacije do sutra u podne... užas! Opravdanje, ADSL vam je napravio "haos" u centrali!
Par sati kasnije, ČUDO! ADSL se sam vratio od sebe, a telefon i dalje ne radi!
Oj Srbijo, međ' šljivama!
Pozdrav!
[ Mister Big Time @ 16.01.2006. 22:28 ] @
@ton majstor: hahh uzas. Pa dje bas napravi haos samo na tvom prikljucku... seljekom baroni!
[ BojanBG @ 17.01.2006. 00:23 ] @
Citat: ton_majstor: Hah, kod mene je nastupio potpuni komunikacioni debakl! "Nestao" mi je danas popodne i telefon i ADSL đuture!
Prijavio sam kvar Telekomu, ljudi uredno poslali nalog centrali da me "oprave", ali ne lezi vraže, par sati kasnije nazovem opet 977 i saznam da nema teorije da mi vrate komunikacije do sutra u podne... užas! Opravdanje, ADSL vam je napravio "haos" u centrali!
Par sati kasnije, ČUDO! ADSL se sam vratio od sebe, a telefon i dalje ne radi!
Oj Srbijo, međ' šljivama!
Pozdrav!
Meni se ovo isto dogodilo pre jedno 3 meseca kad su prebacivali celu sentralu sa 4xxx-xxx na 2xxx-xxx. Samo fora je u tome sto sam ja na ISDN liniji i meni telefon ni adsl nije radio 3 dana a ovima sto su ih prebacivali telefon nije radio 2h. Na srecu zezamovci su mi to nadoknadili.
Srbija™
p0z
[ Decorated Emergency @ 17.01.2006. 02:41 ] @
Meni je danas radio lepo,i onda odjednom prestane pa ponovo proradi,i radi tako 5-6-7 sati i onda opet prestane.Daj boze da ove nedelje PRESTANU problemi i da svi ponovo uzivamo u charima ADSL-a.
Da,ovaj,ja sam na Vozdovcu,i josh uvek mi se nije javio onaj problem sa Veryfining username i password.. (da stane i nece da se konektuje). Jedino mi se sjeb*lo malo u usbotu,kao i svima,pa vas ja pitam da li ce se meni javiti taj problem ili ne ?
[ Slobodan Miskovic @ 17.01.2006. 02:46 ] @
Nemi se danas isto javljala greska kod verifikacije password-a i username-a. Jedan restart je resio sve, ali je pocelo da me nervira uzasno sto net radi 3-4 sata pa onda radi samo 10% sajtova. Valjda ce resiti te probleme.
Inace sto se tice sajta on je ocajan, nema nikakvog obavestenja o novostima i vestima o stanju mreze. Verat je majka za njih.
[ ton_majstor @ 17.01.2006. 11:25 ] @
Vratilo se! Kaže majstor da je riknula neka "andramolja" u centrali, pa je moju sudbinu podelila gomila korisnika. Ili barem oni na istom linku.
Znači, ako šta crkne ovako kao meni, ODMAH prijava TELEKOMU na 977! Ne zovite provajdera, oni ionako moraju da takođe zovu Telekom.
Naravno, sve ovo ako ste uvereni da vam je ispravan ADSL modem ili ruter.
Pozdrav!
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 17.01.2006. 17:15 ] @
Citat: p.r.l.e.:Gotivno su nastupili u startu, pa je red i da očekujem da budu više od obične domaće firme :-)
A što se tiče nabavke opreme sa strane - ne bi trebalo (!?!?)
OK, kad bi to radilo kako treba ne bi bilo ovog topica, kao pre svega ni http://www.elitesecurity.org/tema/145859/0,
a kad bi bilo objašnjeno na sajtu kako se kače kvalitetni uređaji, ne bi bilo sledećeg problema korisnika koji je zato otvorio topic http://www.elitesecurity.org/t...-rfc2516-efficient-router-8561
Nisu svi ipak upućeni dovoljno da rade u tehničkoj podršci :-)
a malo napora da se poboljša servis ne bi nikome škodilo. Naprotiv!
Darwin je OK!
Prvi topic se tiče nekompatibilnosti jednog od modema sa klijentovom mašinom, za šta Neobee apsolutno ne mora da snosi odgovornost. Ne znam samo zašto potpisujete ugovore, ako pričate (ili to samo ti:) van njihovog kontexta. Tamo ne piše da taj modem moora da radi svugde. Jednom se grči miš, jednom se tek posle reseta uspostavi konekcija..ali kod preostalih 99,99% korisnika sve radi normalno :)
Uostalom, tu je SOHO paket sa eth priključkom kod koga nema mudrosti. A postojanje http://www.elitesecurity.org/t...-rfc2516-efficient-router-8561 teme je bilo uzrokovano neispravnim SpeadStream routerom, koji je kasnije zamenjen, a posle toga je sve proradilo kao podmazano prema parametrima dobijenim za USB modem :) Dakle, opet nikakve veze sa Neobeejem.
Nek me neko sad preporuči PR-a Neobee-ju :)
A stoji da u tehničkoj podršci (pri tom ne mislim samo na Neobee-jevu, niti se ovo na nju doslovno primenjuje) često rade ljudi pred kojima je "XYZ for dummies" i koji baš i ne pomognu puno ako naš problem nije opisan u priručniku :)
[ Decorated Emergency @ 17.01.2006. 18:02 ] @
Meni danas nikako ne radi net.Nishta nece da otvori !! Ne mogu ni igricu online da igram :( Jel je ovo samo kod Neobee-ja ili kod svih drugih provajdera? E vishe sam popizdeo od ovih ADSL-ova..
[ h_fusion @ 17.01.2006. 18:12 ] @
Citat: avril_fan: Meni danas nikako ne radi net.Nishta nece da otvori !! Ne mogu ni igricu online da igram :( Jel je ovo samo kod Neobee-ja ili kod svih drugih provajdera? E vishe sam popizdeo od ovih ADSL-ova..
Kod drugih radi savrseno.
[ RooTeR @ 17.01.2006. 19:16 ] @
Citat: -V-O-Y-A-G-E-R-: Prvi topic se tiče nekompatibilnosti jednog od modema sa klijentovom mašinom, za šta Neobee apsolutno ne mora da snosi odgovornost. Ne znam samo zašto potpisujete ugovore, ako pričate (ili to samo ti:) van njihovog kontexta. Tamo ne piše da taj modem moora da radi svugde. Jednom se grči miš, jednom se tek posle reseta uspostavi konekcija..ali kod preostalih 99,99% korisnika sve radi normalno :)
Uostalom, tu je SOHO paket sa eth priključkom kod koga nema mudrosti. A postojanje http://www.elitesecurity.org/t...-rfc2516-efficient-router-8561 teme je bilo uzrokovano neispravnim SpeadStream routerom, koji je kasnije zamenjen, a posle toga je sve proradilo kao podmazano prema parametrima dobijenim za USB modem :) Dakle, opet nikakve veze sa Neobeejem.
Nek me neko sad preporuči PR-a Neobee-ju :)
A stoji da u tehničkoj podršci (pri tom ne mislim samo na Neobee-jevu, niti se ovo na nju doslovno primenjuje) često rade ljudi pred kojima je "XYZ for dummies" i koji baš i ne pomognu puno ako naš problem nije opisan u priručniku :)
Hvala shto si za topic http://www.elitesecurity.org/t...-rfc2516-efficient-router-8561 dao objashnjenje umesto mene :)
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 17.01.2006. 22:19 ] @
Citat: avril_fan:Meni danas nikako ne radi net.Nishta nece da otvori !! Ne mogu ni igricu online da igram :( Jel je ovo samo kod Neobee-ja ili kod svih drugih provajdera? E vishe sam popizdeo od ovih ADSL-ova..
Pošto je svima drugim radilo ok, verovatno ti se modem malo zaglupavio. Meni kod routera pomogne njegov reboot. Sam reset kompjutera ne pomaže.
Samo nek' se kotrlja :)
[ farmer @ 18.01.2006. 15:36 ] @
pa ono u pocetku bilo sve fino... a onda je krenulo ono sa verifikacijom i pucanjem... ako bi menjao isp koga da uzmem?
[ Decorated Emergency @ 18.01.2006. 21:19 ] @
Pa,jel ako bi ja uzeo router,onda bi mi prestali ovi prekidi interneta ili shta?
Sad mi je ovako neshto : Konekcija mi pukne posle 5-6 sati,i onda uninstaliram modem,restartujem komp,ponovo ga instaliram i onda radi super. :|
[ kumkat @ 18.01.2006. 22:07 ] @
Pa pazi ja ima router At-AR255E (AlliedTelesyn) i isto imam prekide neta. Znaci ruter se blokira barem jednom dnevno, i naravno nema neta dok ga ne upalim i ugasim. Isto se javlja problem jako cesto kad mi neobbe menja IP adresu (blokira se u 90% slucajeva).
i ako oces da uradis port forwarding to je PAKAO na ovom ruteru iz razloga sto za svaki port moras da uneses WLAN adresu, internu IP adresu i port, i to radi dok ti neobee ne promeni IP pa onda sve brises i podesavas ponovo.
Tako da ni router nije bas idealan (barem ne ovaj sto daje neobee).
[ kumkat @ 21.01.2006. 11:53 ] @
I evo opet neradi :(
[Ovu poruku je menjao kumkat dana 21.01.2006. u 12:53 GMT+1]
[ GFC @ 21.01.2006. 11:59 ] @
Užas.
Nemoguće ih je dobiti na telefone TP i office.
Kao štoi rekoh u drugoj temi za Neobee - svi u Narodnog fronta 35 :)))
[ ogorcen @ 23.01.2006. 03:48 ] @
Sasvim sam siguran da probleme koje ja kao i mnogi ovde imaju sa Neobee ADSL-om prouzrokuje samo Neobee a ne Telekom.
Evo zasto to kazem:
Prvi kompjuter sam dobio kao klinac 1982. Od tada sam promenio sve od ZX80 preko 8-bit klasika i XT IBM-a pa redom sve pentijume. Programirao sam i pravio sam igrice jos u osnovnoj skoli, nekih 15 godina pre nego sto su se ovde pojavile prve skole za “kompjutersko opismenjavanje”… dakle, imam preko 20 godina iskustva i nisam priucena domacica koja samo umislja da provajder ima probleme!
Iz Novog Sada sam i korisnik sam Neobee ISP usluga vec nekih 5-6 godina, prvo dial-up a sada ADSL i za sve ove te godine od kada sam njihov korisnik sam promenio:
2 telefonske centrale
2 telefonska broja
3 kompjutera
3 modema
4 nacina pristpa internetu (neobee prepaid, prepaid smin, postpaid 042, ADSL)
3 operativna sistema
…i bez obzira na sve to probelmi su identicni vec godinama. Imam komsiju drugara koji je na Eunetu i na identicnoj centrali sve ove godine. Uvek i sada je njemu sve radilo besprekorno dok meni kao korsniku Neobee paketa “cvetaju ruze”. Nosio sam moj kompjuter kod njega, on donosio svoj kod mene, i sa mog i sa njegovog kompjutera Eunet uvek radi a Neobee stalno pravi probleme. Svaki put kada mi se Neobee zakucao Eunet i svi 041 brojevi se radili bez problema…svaki put! Veza puca, gusi se, klecne podje zastajkuje, ima je pa je nema svakih par skundi ili par minuta ili par sati…!
Errori… raznih fela - 691 (budalastina, kao pogresan user ili pass), onda redom sve dok se ne dogodi istina u vidu 718 sto i jeste problem jer “remote computer did not respond in timely manner”. Taj “remote computer” je Neobee server, to ne radi. Nekada napise to sto na pise kao sa 718 a u stvari je svaki put bez obzira na error u pitanju “malfunction” servera.
Na Neobee ADSL-u sam vec skoro mesec dana. Nisam 24/7 za kompjuterom ali nema dana da nijhov server ne za*ere. ASDL linija stalno funkcuinise kao sto su neki vec pomenuli ali je moguce pristupiti samo Neobee sajtu ili eventualno jos nekom domacem. Nekada se ne moze pristupiti ni Neobee sajtu iako se bez problema ulogujem. Vec godinama uznazad i na dialup-u Neobee ima prekide koji najcesce pocinju rano ujutro (posle ponoci ili koji sat kasnije i ponekad traju satima sve do podneva. TP se uglavnom ne javlja na tel. a ako se jave onda se zblanjuju, kao – “prvi put cujemo za to”… a pritom problem o kome sam ih obavestio postoji konstantno GODINAMA unazad!Pisao sam mailove TP bez odgovora sve dok nisam uspeo na tel. dobiti neku ljubaznu sluzbenicu koja ne radi u TP i koja se izvinjavala iako nije nizasta kriva.
Za ovih dvadesetak dana definitivno nisu ispunili obecanih 95% od 24/7 jer mi se samo jednom navratu desilo sa je radio samo njihov sajt i nista nekoliko sati (skoro 10). O slucajevima kada radi samo recimo MSN messenger necu ni da pricam. Apsolutno je sve jedno da li se kacim preko dialup-a ili preko ADSL-a – kada Neobee pukne onda je pukao za sve.
Ne kazem, mozda je problem u vezi od njhovog servera prema globalnoj mrezi prouzrokovan Telekomovim “kvalitetom” ali ako ja od 7 ujutru pa do podne zovem TP i saljem mailove a pritom se niko ne javlja ni na jedan od 4 telefona niti se udostoji da posalje cross-post svim klijentima sa obavestenjem da su u problemima onda ja to zovem balkanskim poslovanjem u kome je bitno klijentu uzeti pare unapred a zatim mu ne isporucivati obecano tj. prodato. Cak i da je u pitanju (a na sta sumljam) namerna opstrukcija Telekoma za racun Euneta to ne opravdava odnos kakav Neobee ima prema klijetima.
Danas je kao ADSL “radio”s’vremena na vreme… Skidao sam neki program sa prosecnom brzinom od 5 kbps umesto 27 kbps!
Manite me prica o routerima… nemam problema sa uspostavljanjem ADSL veze vec sa pristupom Neobee serveru tj. globalnoj mrezi jer ili radi samo “moj PC – Neobee server” ali ne i dalje prema svetu, ili, ne radi ni “moj PC – Neobee server” ali pritom ono sto je Telekomov deo posla a to je ADSL linija funkcionise besprekorno! Ne radi se ni o preoterecenosti njihovog servera jer se “zaglupljivanja” servera najcesce desavaju u vreme kada vecina ne korsiti interent tj. u ranim jutarnjim satima (2,3,4,5,6,7,8,9) a tada su i telefonske linije najrasterecenije.
Necu to! Nisam za to platio! Necu internet provajdera kakav je Elektro ditribucija - da se radujem kada mi stalna veza radi u kontinuitetu 1 sat umesto 24 sata! Kazu da imaju malo osoblja i da se prosiruju na Beograd a pritom nisu u stanju ni da rese probleme u lokalu tj. u NS. Umesto da su prvo izasli na dobar glas u NS oni su se rasilrili kojekude i sada imaju bumerang efekat tj. los glas koji ih bije sa svih strana i odvraca potencijalne korisnike da postanu njihovi klijenti!
Neka rese svoje probleme sa Telekomom ako ih imaju a ako ih Telekom ili nelojalna konkurencija sabotira preko Telekoma neka o tome obaveste javnost i korisnike!
Bas me zanima sta ce biti kada bude trebalo da se uplati za naredni mesec? Zar ce poslati uplatnice bez ijedne reci…kao da se nista nije desavalo predhodnog meseca?!
Vrlo bih voleo da neko od sefova iz Neobee prati ovaj forum. Jos jedan mesec im dajem fore a onda vracam DSL modem i prelazim na Eunet. Od pocetka mi je Neobee bio simpatican i zato sam postao njihov korisnik ali ovo je prevrsilo svaku meru jer se radi o cistoj prevari i ignorisanju korisnika!
EDIT: Ni ovaj post sada ne mogu da posaljem jer vec vise od 3 sata ne funkcionicsu (od 1AM do 4AM)!
[ djricky @ 23.01.2006. 08:19 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|