[ Obredjura @ 14.01.2006. 20:14 ] @
eee Evo mog problema.Zivim oko 2.5 km od optike i imam opremo sledecu:Antena Hyper Link Grid 24 dbi,kabal 400 cfd,AP PheNet 118c+ i imam probleme.
-Ujutru mi radi dobro popode nobro a vec oko 6 h uvece pocinje skroz da otkazuje i nece da mi se uopste poveze na optiku.Neznam sta je tuj problem
-Ali posto mi se to sve smucilo ocu da kupuim bogovski AP do 300 Evrica i da zavrsim poso za sva vremena koji AP ima da se kupi ali neki EXTRA AP svi koji znasju neki oko 300 evrica nek mi pomogne
[ crews_adder @ 15.01.2006. 13:21 ] @
Mislim da bi ti mnogo jeftinije bilo da pre kupovine novog AP-a konsultujes provajdera, odn. njegovu podrsku. Koliko sam ja cuo, a u to se svi kunu, sa tom opremom (HG2424+Pheenet 118c+) rastojanje od 2.5km nije nista, osim u slucaju da ti nesto krupno stoji kao prepreka izmedju tebe i AP-a. Meni to vise lici na neko zagusenje, ali ipak prijavi smetnje provajderu.
[ Obredjura @ 15.01.2006. 14:00 ] @
Nema nikakva prepreka opticka vidljivost, al kako magu da se resim tog zagusenja kako ti kazes ??? :)) i ja mislim da je to jeftinije ;))
[ djricky @ 15.01.2006. 14:20 ] @
pheenet wl-118c+ je jedan od najboljih uredjaja za tu namenu, tako da ako ti on ne pomaze, mozda bi trebao da razmislis o nekim drugim frekvencijama...