[ mylan @ 15.01.2006. 18:45 ] @
Ne zamerite ako je pitanje pomalo glupo. Od kad sam kupio racunar (pre nesto vise od godinu dana) koristim Nero 6 i skoro sam video da ima i ta nova verzija pa sam hteo da je probam. Skinuo sam instalaciju Nero 7.0.1.4 (oko 100MB) i kad je pokrenem tamo pise da je to demo. Sto se tice ovog programa mene interesuje samo narezivanje CD/DVD medija, znace ostale opcije mi ne trebaju, pa me interesuje da li se i za to placa licenca ili samo za 'full' verziju sa svim onim dodacima. Ova stara verzija mi radi Ok pa ne bih da kada instaliram novu verziju posle 30-tak dana kaze da ne mogu vise da ga koristim i sl. Unapred hvala!
[ el.diablo @ 15.01.2006. 20:43 ] @

..samo ime ti kaže "demo" znači "demostacija - predstavljanje nečega" pa i ta verzija koju si skinuo traje 7 dana i nakon toga neće raditi bez licence zato ako imaš staru licencu ostani kod nje tim više što ti ne trebaju neke naprednije opcije...
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 16.01.2006. 18:39 ] @
A licenca se prodaje samo po full paketu..ne po pojedinačnim komponentama.
[ Iksi @ 17.01.2006. 12:18 ] @
Ok. Koliko kosta nero 7?s
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 17.01.2006. 16:31 ] @
Pa što sam ne pogledaš na nero.com?

http://www.nero.com/eng/catalog.html

Nero 7 Premium
Downloadable Serial Number: 59.99 USD
Price for Retail Package: 79.99 USD

Nero 6 Reloaded
Downloadable Serial Number: 59.99 USD
[ fc bayern @ 18.01.2006. 10:30 ] @
Jas Nero 7 go deinstalirav zotoa sto pri snimanje na Audio CD pravese greski, imeno pri ucituvanje na mp3 od Hard diskot vo Nero burning room ja citase so greski , t.e. pesnata na nekolku mesta skokase> Jas snimav 50 CD Princo od novite prozirni, i mislev deka e do niv. Kupiv Princo od standarenite beli i povtorno istata greska> Mi Upropasti 100 CD,.,.,.
Mozebi nekomu ke koristi ovaa Informacija,.,. se vrativ na Nero 6
[ mylan @ 19.01.2006. 21:11 ] @
Toni, molim te ako moze to na srpskom, ovako razumem samo delove
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 19.01.2006. 21:36 ] @
Jas Nero 7 go deinstalirav zotoa sto pri snimanje na Audio CD pravese greski, imeno pri ucituvanje na mp3 od Hard diskot vo Nero burning room ja citase so greski , t.e. pesnata na nekolku mesta skokase> Jas snimav 50 CD Princo od novite prozirni, i mislev deka e do niv. Kupiv Princo od standarenite beli i povtorno istata greska> Mi Upropasti 100 CD,.,.,. Mozebi nekomu ke koristi ovaa Informacija,.,. se vrativ na Nero 6

Čovek je instalirao v7 i rezao mp3 sa harda na cd. Kasnije, pri reprodukciji su pesme preskakale. Mislio je da je do providnih Princo diskova, pa je kupio i bele, standardne, ali ista greška. Upropastio je svih 100 cdova :)
[ dulesusic @ 26.01.2006. 13:18 ] @
Radi li vam opcija search unutar browsera? U mene taj nista ne nalazi (a valjda bi trebao)...
[ mylan @ 27.01.2006. 14:45 ] @
Ne razumem kakav sad search.
A sto se tice ove teme ipak sam se vratio na verziju 6.6.0.18 i to mi je do sada najbolja verzija (probao sam ih nekoliko). Sedmica je za sada ipak samo jedan veliki USMINKANI shit. Zaista se javlja preskakanje u pesmama kad ih iz mp3 formata prebacis u audio pomocu v7.0.1.4. Mozda je u pitanju i neko nepodudaranje Nere i Winampa, ne razumem se puno u te stvari. Mozda bi Ivan Dimkovic (valjda se tako zove onaj tip) mogao da razjasni ovo. A svidja mi se inace ripovanje pomocu Nera u mp4 format, bolji je od mp3. Ajd pozdrav svima
[ dulesusic @ 27.01.2006. 16:54 ] @
Citat:
mylan: Ne razumem kakav sad search...

Kada otvoris Nero Burning Rom u desnom dijelu zvani browser u kome su izlistani diskovi, folderi, fileovi... na vrhu imas File Browser, Search, Saved Searches. E to je taj search i o tome ja pricam. Nece da nadje nista!
[ Joseph B. @ 30.01.2006. 07:29 ] @
Pitanje.
Imam DVD deklarisan na 16x, ali dosta sam bacio zbog te brzine rezanja.
U Nero 6 sam mogao da smanjim na 12X, ali ovde nudi samo 4x,8x,16x.
Ako neko zna kako ili sta treba da podesim....
Thanks in advance.
Pozdrav.
[ musicmaster @ 08.03.2006. 17:22 ] @
Citat:
mylan:
A sto se tice ove teme ipak sam se vratio na verziju 6.6.0.18 i to mi je do sada najbolja verzija (probao sam ih nekoliko). Sedmica je za sada ipak samo jedan veliki USMINKANI shit. Zaista se javlja preskakanje u pesmama kad ih iz mp3 formata prebacis u audio pomocu v7.0.1.4.

To radi i shestica.Ali ako kazesh neru da reze Audio disk track-at-once na recimo 4 ili 8 tih problema nema.

[Ovu poruku je menjao musicmaster dana 08.03.2006. u 18:23 GMT+1]