[ sakibm @ 16.01.2006. 00:53 ] @
Za gore pomenuti aparat mi nedostaje objektiv.Dobio sam ovaj aparat ali da sebi nabavim objektiv. Ne mislim se profesionalno baviti fotografijom već da imam za porodične fotke. Šta i gdje kupiti, od objektiva. |
[ sakibm @ 16.01.2006. 00:53 ] @
[ broker @ 16.01.2006. 02:24 ] @
Odgovaraju ti svi objektivi za EOS parate. U principu, verovatno ti je najprakticnija opcija da nadjes neki osrednji zum koji pokriva i siroki i normalni i zum. Objektiv mozes potraziti po radnjama ili na foto berzama.
Pogledaj ovde na forumu, bilo je ranije diskusija u vezi objektiva. [ NShappy @ 16.01.2006. 11:02 ] @
S obzirom da si aparat dobio džabe, verovatno te ne zanima davanje nekih velikih para za objektiv. Pretraži oglase a najbolje je ako imaš nekoga u Beogradu da ga pošalješ na sledeću fotoberzu (nekada u SKC-u a nekada u hotelu Slavija), ili još bolje sam dođeš. Tu se polovni objektivi mogu veoma povoljno kupiti.
A najbolje ti je da uzmeš neki srednji zoom npr 35-105mm. Oni su i među najjeftinijima. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|