[ anon81718 @ 18.01.2006. 22:32 ] @
| Zdravo!
kao prvo ovo je jedna od najboljih stranica koje sam dosad posjetio sto se tice codeinga i helpa...sve pohvale...
ovako...
treba mi program tj. source code programa u C++, npr.
imam txt doc. u kojemu imam tri imena tj svaki red,ili bazu podataka u accessu sa npr 3 imena...
program treba da za uneseno ime iz db ili txt doc pocne da broji vrijeme kao stoperica i nakon ponovnog unosa tog imena zaustavi vrijeme i upise ga u neki txt...po mogucnoscu novi txt ili db...znaci kad god pokrenem program da upisuje vremena u taj txt..da bi ih ja mogao sabrati ukupno vrijeme...
nadam se da sam objasnio koliko toliko..
unaprijed hvala!
|
[ Goran Arandjelovic @ 19.01.2006. 08:09 ] @
Mislim da možeš da ga kupiš na obližnjem kiosku. Videćeš već, crvene je boje kutija na kojoj piše: "Ovo je neko uradio za džabe, ne znajući zašto". Source je unutra, samo zagledaj malo bolje, naći češ ga.
[ anon81718 @ 19.01.2006. 13:19 ] @
nema kod mene takvih kijoska...ja sam na selu radim na 486-ici, printam na printeru za racune u kaficima koji sam mahno iz grada...
***i ga sta ces...ako ne mislis pomoci nemoj ni zajebavati...
toliko...
P.S. meni bi pomogla i funkcija tzv. stopwatcha koji se pokrece unosom stringa ili rijeci...
i isto tako se i zaustavlja i ispisuje vrijeme..
a tebi hvala na pomoci...
[Ovu poruku je menjao NENO_ROCK dana 19.01.2006. u 14:20 GMT+1]
[ IDE @ 19.01.2006. 14:52 ] @
pa uradi to fino u Borland c++ builder-u i iskoristi Timer
Prvo neka ti Timer->Interval bude jednak 0;
uneseni string (npr Edit1) provjeris sa "AnsiCompareIC" sa onim u datoteci (case insensitive provjera stringova) i ako je to to stavis da je Timer->Interval=1000; i on ce ti svake sekunde uvecavati neki broj sek (u pocetku je sek=0) za 1 (sek+=1) i kada uneses string (u neki Edit2) i ako je to to onda ce biti da je Timer->Interval=0; uzmes broj "sek" proslijedis f-ji koja ce neki broj da podijeli na 3600, dobices sate, ostatak podijeli na 60 dobices minute i odtatak su sekunde, uzmes f-ju fprintf ili fputs ili neku slicnu i stavis u datoteku broj sati, minuta i sekundi i ime covjeka za kojeg se to vezuje...
mislim... nije uopste tesko...
[ anon81718 @ 02.02.2006. 00:22 ] @
uspio sam nesto napraviti...
thanks fucking voodoo...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.