[ Ronnie Coleman @ 19.01.2006. 01:40 ] @
Problem je sledeci:

Pratio sam uputstvo sa http://www.profit42.com/guides.php?id=1 i nikako da krene instalacija! Imam sve neophodne fajlove ali ne mogu da nateram pokretanje instalacije.

Ukoliko je neko imao iskustva sa ovom instalacijom, svaki savet je dobrodosao!
Googlao sam ceo dan i svi tutoriali su prilicno supljikavi i ne detaljni...

Hvala unapred...

P.S. Molim moderatore da ne sklanjaju temu iako nije vezana za Win OS. Nalazim da ce vise odgovora biti ovde nego u drugim sobama... HVALA na razumevanju!
[ madamov @ 20.01.2006. 12:40 ] @
Ne znam da li je i Macintosh forum pravo mesto za tvoje pitanje, već je započeto par tema po tom pitanju. Neke od njih su:

http://www.elitesecurity.org/t...-napraviti-od-PC-ja-Macintosh-

http://www.elitesecurity.org/t...acOS-Tiger-za-PC-racunare-x86-
[ freesoftwareman @ 20.01.2006. 13:23 ] @
Ne moras koristiti sve u tim uputstvima,javi mi se na mail,reci cu ti kako sam ja uspesno instalirao 10.4.3 8f111a verziju,bez onih alata,samo sa acronis os selector,patchovanim dvd sa najnovijim JaS patch-om 4.2b.,zavisi i sta imas od hardvera.
pogledaj ove sajtove:
www.osx86project.org i
maxxuss.hotbox.ru

[Ovu poruku je menjao freesoftwareman dana 20.01.2006. u 14:25 GMT+1]
[ milke @ 21.01.2006. 01:45 ] @
Sad, znam da će me oni koji ne poseduju Apple računar, a hteli bi da ganjaju Mac OS X, proglasiti zealotom, frustriranim zbog prelaska na Intel i što OS X može da se potera i na ne-Apple mašinama, ali me za te kvalifikacije baš briga.

Miki, ti si sada moderator ovog foruma, zar ne? Ja bih brisao sve poruke sa ovom tematikom, a i cele teme, a ima ih par na ovome forumu, od sada pa na dalje! Ne znam da li je to u skladu sa pravilnikom, ali ako nije, onda bih ih automatski prosleđivao ili vraćao u čekaonicu (ili što kaže SIT, u autoelektriku). Ovo je forum Macintosh, što podrazumeva i hardver i softver, Macintosh nije samo Mac OS X. Ljudi koji žele ovakvu diskusiju neka se zauzmu za otvaranje foruma "Mac OS X na ne-Apple računarima" ili šta ti znam već. Ako se ovaj forum pretvori u mesto za odgovore i rasprave tipa "kako da instaliram (kakve god akcije ova reč podrazumevala u ovom slučlaju), jel' može bez SEE3, a gde da neđem drajver za moju zvučnu (čuj, tražiti drajver za Macintosh)", onda možemo da zaboravimo ove stranice. Podataka o ovom budženju ima jako puno na netu, koga interesuje neka malo progoogla, ako to ne zna da odradi, teško da će i OS X naterati da radi na svojoj kutiji.
Citat:
freesoftwareman reci cu ti kako sam ja uspesno instalirao 10.4.3 8f111a verziju
A, jesi li instalirao 10.4.4 17g222z? Kako ti se čini?
[ madamov @ 21.01.2006. 11:45 ] @
Citat:
Miki, ti si sada moderator ovog foruma, zar ne? Ja bih brisao sve poruke sa ovom tematikom, a i cele teme, a ima ih par na ovome forumu, od sada pa na dalje!

Ne znam šta da ti kažem po tom pitanju, i mene je iznenadilo kada se ova tema našla, posle dva premeštanja, u našem forumu. Ja sam to shvatio kao odluku "odozgo" i samo sam prosledio linkove na teme u kojima se ova tematika već razglabala.

[Ovu poruku je menjao madamov dana 21.01.2006. u 12:46 GMT+1]
[ madamov @ 24.01.2006. 11:59 ] @
Otvorena je nova, topovana, tema za sva pitanja vezana za problematiku instaliranja Mac OS X na računarima koje ne pravi Apple.

http://www.elitesecurity.org/t...-Mac-OS-na-ne-Apple-racunarima

Ova tema se zaključava.