[ Sasa Kostic @ 19.01.2006. 03:52 ] @
snimio sam par stotina MB na cdrom u nero-u, multisession. sledece snimanje na isti disk mi je sakrilo prethodne podatke. |
[ Sasa Kostic @ 19.01.2006. 03:52 ] @
[ Shadowed @ 19.01.2006. 07:12 ] @
ako imas jos malo prostora na tom CD-u i CD nije zatvoren idi na jos jedno rezanje tipa "Continue Multisession" i kada te pita koju sesiju da nastavi ti odaberi onu prvu. Zatim dorezi neki mali fajl. Posle toga bi trebalo da ti bude dostupno ono sto je prvo rezano (ali ne i ono sto je drugo po redu rezano).
[ Dalibor81 @ 19.01.2006. 07:53 ] @
Mozes ipomocu nero da snimis disc-image, pa ponovo narezes isti, i omaces obe sesije u jednom komadu.
Pozdrav [ SlobaBgd @ 21.01.2006. 00:08 ] @
Lepo pokreni IsoBuster, on ce "videti" stare sesije, prebaci ih na hard, pa Jovo nanovo.
[ Sasa Kostic @ 29.01.2006. 07:32 ] @
Skinuo sam taj program, Slobo, i nisam ih spasio, jer se javlja problem kao prikazuje on sve snimane sesije ali moze da snimi na disk samo prvu
Hvala na trudu [ calexx @ 29.01.2006. 11:31 ] @
Ovako piše na sajtu:
All sessions, including older ones, are accessible and can be recovered. Možda je nešto oštećeno a možda je to ograničenje, recimo neregistrovane verzije. Ako si ga registrovao, emajliraj ih za pomoć. [ todra @ 29.01.2006. 16:45 ] @
Zdravo Sasa,
U Win98 na kome je instaliran Nero moguce je iz nekog fajl menadzera kliknuti desnim tasterom na ikonicu CD-a pa izabrati Properties i u dobijenom prozoru na kartici Volumes dvokliknuti na zeljenu sesiju koja ce odmah postati vidljiva u fajl menadzeru (ja koristim Total Commander). Potom samo presnimis zeljene fajlove na HD. Ponovis ovo za svaku sesiju koju ranije nisi video. Na XP-u ovo ne funkcionise (ili ja ne znam kako to da podesim). Mozda se podesava u Neru? Ako neko zna resenje za XP bilo bi lepo da to podeli sa ostalima na forumu. Sve najbolje. Ratko. [ Sasa Kostic @ 08.05.2006. 14:55 ] @
Pa dobro, probacu u 98ci. Zahvaljujem na odgovoru iako sa zakashnjenjem.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|