[ Jan Jindra @ 19.01.2006. 19:08 ] @
Super fotke, nema sta!
[ tarla @ 19.01.2006. 21:29 ] @
***i ga, samo mi sijalica fali da napravim to isto.... :)
pohvala za ideju nema sta...
[ Cyman @ 20.01.2006. 08:03 ] @
Odlican prikaz snage digitalne fotografije - postavis setup (platno, osvetljenje, kameru na "continuous" mode) i - lomi sijalicu. Izlupas 10-tak sijalica, ispalis 100/200 fotki i izaberes najbolje. Brises sve sto ne valja. Trosak - nula (par sijalica da ne racunamo u trosak).
Da dobijem isti rezultat sa mojim Canon T90 (manual focus) SLR-om trebalo bi mi 2/3 rolne i opet bez razvijanja ne bih znao da sam na cilju. Sa DSLR-om (u stvari sa digitalnim foto-aparatom) cilj je odmah vidljiv, ili nevidljiv (za nekoga je ovo vecita kategorija).
Na kraju, treba primetiti da je bilo potrebno formirati uslove za dobijanje ovih fotografija (off flash, dodatno pozadinsko osvetljenje, itd..). Ovde digitalna fotogarfija mnogo ne pomaze. Ko ne oseca svetlo, dzaba mu kompozicija. Tzv. "veciti tunel" (mrak) - nigde svetla na vidiku.
[ vlada1970 @ 01.02.2006. 13:18 ] @
odusevljen sam slikama koje je napravila ta zena.sta sve moze ljudska masta pa to je neopisivo.kako joj je samo palo na pamet.bez ikakvih problema bih takvu jednu sliku uvecanu do velicine postera stavio na zid.super.hvala za slike i ideju
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.