[ urkozamanje @ 20.01.2006. 12:21 ] @
Citat: potrebna mi je scripta koja kopira fajlove iz jednog u drugi dir. znam da to mogu da pogledam na php.net-u ali mi to tamo nije bas najjasnije jer isto to kod mene ne radi. slobodno mi recite da sam glup :) ali svejedno posaljite parce nekog vaseg koda (pojednostavljenog) koji obradjuje ovu temu. hvala. naime: putanja prvog fajla je : c:/server_root/arhiva/1/ putanja drugog fajla je : c:/server_root/arhiva1/1/ moj kod je: Code: $putanja1 = "arhiva/1" ; $putanja2 = "arhiva1/1" ; copy($putanja1 , $putanja2 ); verovatno u $putanja1 moram da navedem i ime fajla li ni tako ne radi... zbunjen sam sledeca stvar: na http://www.php.net/manual/en/function.copy.php kazu: If you wish to move a file, use the rename() function ?????? a u opisu rename f-je nigde ne pominju move vec samo rename-ovanje fajlova?? pa ako neko ima vremena.. par reci o ovome bi mi puno pomoglo. unapred hvala. [Ovu poruku je menjao urkozamanje dana 20.01.2006. u 13:31 GMT+1] [Ovu poruku je menjao urkozamanje dana 20.01.2006. u 13:32 GMT+1] |