[ s.petar @ 25.01.2006. 10:07 ] @
Pozdrav_svima

Da li neko moze da mi pomogne da podesim palmOne Tungsten E2 da se konektuje na net (GPRS je u pitanju,preko mobilnog telefona naravno,koristeci bluetooth,telefon je Motorola V3)?
Uspostavio sam vezu izmedju telefona i palmtopa,sve drugo funkcionise,ali internet ne,stalno mi izbacuje da je greska u podesavanjima za internet,pocne da se povezuje,ali ne moze da se poveze do kraja.Pokusao sam i da prvo na fonu odem na internet,pa onda da pokrenem na palmtopu,ali ne vredi ni tako.Probao sam takodje i sa Nokiom 6600,isti slucaj. Na internetu sam nasao neki program koji konfigurise parametre,i stvarno je sve funkcionisalo extra,ali problem je sto program kosta 20e,tako da je kratko trajalo uzivanje.Pokusao sam da prekopiram skriptu za konektovanje,ali nije vredelo,posto program instalira svoju skriptu i kada mu istekne trail i obrise se program i skripta nestane.

Da li neko mozda zna koja su podesavanja (uneo sam sve sto bih uneo kada bi npr.isao preko moba,sve isto,ali dzaba,za neka druga podesavanja ne znam)?Da li neko malo bolje poznaje parametre za Mobtel,osim onih osnovnih?
Zvao bih korisnicki servis Mobtela,ali se plasim da ce biti pitanje sta je to palmtop,tako se nadam da ce znati neko od vas.
Pozdrav!
[ rapidlord @ 29.01.2006. 12:57 ] @
Probaj ovo uputstvo , jeste za Pocket PC ali bitni su parametri, tako da postoji velika verovatnoca da ce da radi i za Palm

http://www.cyberart.co.yu/content/view/33/50/