[ fade @ 25.01.2006. 15:02 ] @
cuo sam od brata za neki provider ww.bug.co.yu ulavnom pri registraciji od 120 din dobijate 20 sati ,sve se vrsi preko mobilnog telefona slanjem poruke ,mnogo jeftino , e sad me zanima kako im se isplati? |
[ fade @ 25.01.2006. 15:02 ] @
[ sasa022 @ 25.01.2006. 18:11 ] @
Kako se isplati flat 256k za 1500 din ili 56k flat za 500-700 dinara ?
Ja koristim BUG.... Nisu nista ekstra,ali radi ( cesto prilicno kilavo ).Iza svega stoji Telekom. Cena za 10 sati preko 062 i 063 je 47,2 dinara ( + telefonski racun za 042 110 xxx broj ) [ paice @ 25.02.2006. 23:26 ] @
lopovi!!! ma nista to ne radi!!! ja imam isdn i ni u ludilu ne moze da rade oba kanala, vec samo 64k. desava se da im se zaustavi protok po 2-3 minuta, a vreme, naravno, ide.....
ZAOBICI U SIROKOM LUKU!!! [ preki @ 25.02.2006. 23:48 ] @
Ne znam za ISDN, ali dial-up radi sasvim pristojno. Nije neki extra protok, ali za 5 din/h i vise je nego dobar.
Ja ih koristim vec par meseci i nakon sto su uzeli dovoljno pristupnih linija i veci link (ovo pre par dana), sasvim su pristojni. Necu da ih reklamiram, nemam nista od toga, ali da su lopovi, nisu! [ smsnet @ 28.02.2006. 15:09 ] @
Kao firma ( SMS.NET ) koja stoji iza projekta BUG.co.yu osecamo se prozvanim da odgovorimo onima koji nas nazivaju lopovima. Politika nase firme je da ISDN korisnici koriste samo 1 B kanal. Za sada je tako, da li cemo pustiti oba B kanala ... videcemo. Kome to ne odgovara, ima veliki izbor drugih provajdera. Sto se kvaliteta veze, pucanja i sl. tice za to je nadlezan iskljucivo Telekom. Pozdrav, [Ovu poruku je menjao smsnet dana 28.02.2006. u 16:12 GMT+1] [ Marenović Slaviša @ 28.02.2006. 19:30 ] @
@smsnet
Ajde ti onda meni kazi kako ide dial-up, satni paketi, koliko ja mogu da ocekujem protoka itd... Da ne otvaram nalog bezveze. [ smsnet @ 28.02.2006. 21:20 ] @
Ja sam testirao protok sa 3-4 lokacije (bgd, nis, ns), digitalne centrale su bile u svim slucajevima i bukvalno nema pravila. :( Najbolje je da sam pokusash, imash besplatan account public/public pa probaj. Telefon pogledaj na sajtu ( ne bih da reklamiram ) Na zalost, konekcija ce biti limitirana na 1min zbog zloupotreba. Pozdrav [ Sauron @ 08.03.2006. 16:01 ] @
Citat: smsnet: Sto se kvaliteta veze, pucanja i sl. tice za to je nadlezan iskljucivo Telekom. Pozdrav, A kako je moguće da kod vas puca, a da kod ostalih ne puca? Svi idu preko telekoma... I nije lepo svaljivati krivicu na druge... A moji utisci... Blagi užas... U mesec dana koliko sam koristio bug, uspeo sam dva puta da se konektujem posle 21č. A i kada sam se konektovao, išlo je jako sporo... Mislim... koliko para toliko i interneta ![]() [Ovu poruku je menjao Sauron dana 08.03.2006. u 17:04 GMT+1] [ atheista @ 10.03.2006. 22:38 ] @
Ja imam sasvim solidna iskustva sa njima. Eto upravo sam sada na njihovim linijama i skroz je ok. Nije ultra brzo, ali za te pare se isplati.
![]() [ paice @ 11.03.2006. 17:31 ] @
ja, jos uvek posle dva meseca koristenja "BUG" nisam uspeo da napravim dobre parametre za proveru poste preko "outlook", vec moram da idem direktno na sajt da bih video da li mi je neko pisao. doduse, taj nalog mi sluzi za eksprerimente sa jednim programom za
borbu protiv dosadnih spamera. bukavlno zatrpavam svoj inbox da vidim kako radi program. toliko o "BUG"-u. [ smsnet @ 13.03.2006. 18:41 ] @
"Mislim, stvarno, sta reci ..." Da li ti umes da citas? Milion puta smo na sajtu u obliku vesti, tutoriala ili cega napisali "email u outlooku mora biti napisan u formatu [email protected]" Neverovatno je i to da neko u nastavku vesti gde doslovce pishe kako se podesava email account pita isto to. Izgleda da u Srbiji vazi pravilo da "ukoliko nesto ne uspem da uradim kako treba, obavezno je kriv neko drugi, a ne ja. KAko ja mogu biti odgovoran za bilo sta?"! Pozdrav, [ sasa022 @ 24.03.2006. 02:11 ] @
@smsnet
U poslednjih 10-ak dana situacija u vecernjim casovima je veoma losa - protok je veoma slab Da li planirate neko poboljsanje ? [ paice @ 21.04.2006. 23:09 ] @
ne pokusavati da se koristi usluga ovog provajdera posle 22h jer je to nemoguce! imam isdn, i ucitavanje njihove home stranice mi je trajalo 25 sekundi!? m'slim sta reci!?
dajem svoj nalog nekome ko to zeli, a ima strpljenja, volje, vremena...itd... [ trovach-NK @ 21.10.2006. 07:54 ] @
naravno da sam i ja kao i vecina vas pristupio beobug samo zbog cene da probam to kako ide i sada je sledecestanje
1. vezu dobijam u 90% slucajeva i retko kada puca 2. protok je, po Operi do 9 Kb/s 3. mail njihov ne koristim da nebi jos vise zakomplikovao zivot Sve u svemu za sada trnutno je bolji izbor od wireless a koji imam jer me izadje povoljnije jer za 1 h skinem do 50 MB podataka sto bi kod wirelessa bilo x 1,5 din/mb= 75 din a ovako je 7din za sate + telefon oko 10 din/h u jeftinoj tarifi= do 20 din za 50 mb => cena MB na wiirelessa bi trebala biti 0,4 din!!! Meni Flat rate kod wireless a netreba posto ne koristim toliko cesto net a ovaj beobug je sasvim ok!! Ko voli matematiku neka sam proba i izracuna pa neka vidi!! [ calexx @ 21.10.2006. 18:02 ] @
Koristiš modem ili ISDN? Teško da modemom možeš da imaš 9KB/s a još teže da za 1h skineš 50MB. Eventualno sa dva ISDN kanala ali ti je onda slab protok. Ili stvarno misliš 9Kb/s ... i to je malo.
[ Ivan.Markovic @ 22.10.2006. 14:46 ] @
Citat: smsnet: Ja sam testirao protok sa 3-4 lokacije (bgd, nis, ns), digitalne centrale su bile u svim slucajevima i bukvalno nema pravila. :( Najbolje je da sam pokusash, imash besplatan account public/public pa probaj. Telefon pogledaj na sajtu ( ne bih da reklamiram ) Na zalost, konekcija ce biti limitirana na 1min zbog zloupotreba. Pozdrav Na koji nacin je limitirana veza na 1min ? Da li se prekida veza ili banuje broj telefona na neko odredjeno vreme ? [ paice @ 22.10.2006. 15:14 ] @
HE,HE!!
kakva navlaka...ustupam moj nalog kod ovog provajdera bilo kome ko to zeli. i naravno...zelim mu svaku srecu... [ Nikola Denić @ 23.10.2006. 15:58 ] @
Ako ste nezadovoljni uslugama pomenutog provajdera ITSolutions ima promo akciju od 275 dinara mesec dana FLAT
sa pdv-om. http://www.my-its.net/index.php/usluge/dial-up_prepaid [ paice @ 23.10.2006. 16:30 ] @
je l' to opet neka navlaka???
ako je kao sa prethodnim provajderom... [ Nikola Denić @ 23.10.2006. 17:27 ] @
Poštovanje ,
Promotivni period traje do kraja godine. Do tada su pomenute cene. Servis nije ispunio svoje kapacitete portova i bandwidth-a, i trend je da uvek poslujemo sa 30 % slobodnih kapaciteta. [Ovu poruku je menjao Nikola Denić dana 23.10.2006. u 18:54 GMT+1] [ bojanv @ 25.10.2006. 20:26 ] @
Sinoc sam pokusao da dopunim flat nalog koji je otvoren pre nesto vise od mesec dana na beobug-u saljuci SMS poruku sa 064 mreze na broj 1818 za dopunu dodatnim satima, medjutim kredit u iznosu od 118.- din mi je skinut a dobio sam poruku da se dopuna vremena ne moze izvrsiti SMS-om. Poslao sam mail na njihovu adresu [email protected], medjutim niko niti da ispravi tu gresku niti da odgovori na mail, znaci kao da podrske uopste i nema, pa se pitam sada da li sam ja nesto pogresio sto sam pokusao da flat nalog dopunjavam satima i da li ce uopste neko od njih da se pozabavi ovim problemom???
Takodje, ako je neko vec dopunjavao flat nalog neka navede proceduru, posto je tamo opisano samo za otvaranja novog naloga, a ne i za dopunu. Jel imaju oni mozda i neki telefon za podrsku ili je ovaj mail koji su dali jedini nacin podrske? [ Gojko Vujovic @ 25.10.2006. 21:40 ] @
Zovi telefonom par puta, ako ne uspeš da rešiš problem za par dana i ne dobiješ ono što si platio, promeni provajdera, nema druge.
[ bojanv @ 26.10.2006. 11:37 ] @
Pa zvao bih ja, ali telefona nema nigde???!!! - zato je jedino resenje koje mi je ostalo mail (o uzasa!!!)
![]() Jedino ako ovaj Mr. smsnet koji je ovde pisao u njihovo ime mozda moze da pomogne nekako? [ paice @ 26.10.2006. 14:48 ] @
Odustani!!! nije vredno pomena i nerviranja.
zaboravi na njih. kao sto sam i ja to uradio. ja i dalje dajem svoj nalog kod ovog provajdera. pa ko hoce, nek' izvoli. [ bojanv @ 26.10.2006. 15:05 ] @
Citat: paice: Odustani!!! nije vredno pomena i nerviranja. zaboravi na njih. kao sto sam i ja to uradio. ja i dalje dajem svoj nalog kod ovog provajdera. pa ko hoce, nek' izvoli. Pa dobro ajde kad si bas navalio daj onda meni taj nalog, meni i ne radi bas toliko lose, jedino da nije ove gluposti sa dopunom i njihove neodgovornosti da pomenutu gresku isprave, hm... [ mmiodrag @ 26.10.2006. 18:16 ] @
Evo i meni se to desilo pre desetak dana otislo 120din sa kredita a zauzvrat sam dobio obavestenje da dopuna nije moguca! Na mail niko ne odgovara a druge mogucnosti komunikacije nema! Mislim sta reci!!!!
[ SqlByte @ 26.10.2006. 18:30 ] @
Ja sam ga odavno uzeo, josh dok je bio onaj promotivni period od 3 meseca il shta. Uzeo sam ga samo zato shto su ga vecinom ljudi hvalili kako im ide oke nema problema... Ali chim sam se ja registrovao i sve to, nikako nisam mogao da otvorim ni jednu stranicu, znachi ne, nije bilo uzhasno sporo vec nishta nisam mogao da otvorim. Pitao ih na mail wtf ?
![]() Oni mene pitali jer imam digitalnu centralu, rekoh im imam i od tad nisam imao nikakvog kontakta sa njima. A to shto nemaju telefon za zvanje je naravno krajnje neprofesionalno, kao i uostalom sve u vezi sa tim provajderom. [ Drmika @ 31.10.2006. 21:29 ] @
Ja sa njima nisam imao problema. kad je bio taj promotivni period malo je zezao P2P u pocetku a posle je i on radio ko lud. potom su uveli i proxy
[ maligost @ 02.11.2006. 01:04 ] @
..i ja koristim bug ..flat+pdv kosta 300din (za 064 korisnike) ..a koci po malo a nekad i malo vise ali ne znam ko je kriv ..pa onda koristim postpaid a i on koci iako je visetruko skuplji ..definitivno prelazim na adsl
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|