[ titageo @ 25.01.2006. 18:27 ] @

pozdrav svima
amater sam i mislim da bi najbolje bilo da upisem neki kurs. ako neko zna gde se odrzavaju, sta nude i u kojem vremenu se odrzavaju kao i druge informacije u vezi kurseva molim da me informisete. unapred hvala
interesuje me samo teritorija Novog Sada

Pozdrav od Tijane

[Ovu poruku je menjao titageo dana 25.01.2006. u 19:29 GMT+1]
[ Abdee @ 26.01.2006. 07:52 ] @

http://www.virtualnigrad.com/?pd=121

Po meni je korisnije da lepo kupis par knjiga i sama da vezbas i ucis nego da dajes pare likovima koji ispunjavaju svoje slobodno vreme prodajom m. za bubrege novopecenim vlasnicima fotoaparata koji bar 100 evra kursa mogu da nauce citanjem uputstva.

[ titageo @ 26.01.2006. 16:08 ] @

kontam sta hoces da kazes, nisam 100%sigurna da cu da upisem neki kurs. sto se lierature tice to cu praktikovati 100%. hvala na savetu. pozdrav

ps. najbolje bi bilo da cujem kometare nekog ko je pohadjao neki kurs za pocetnike u novom sadu. da cujem da li su ljudi zadovoljni ponudom.
[ Zarko Silic @ 26.01.2006. 16:20 ] @
Treba videti ko drzi kurseve? Ako je Zlatko Teleki onda ima sta da se nauci !!!
[ titageo @ 27.01.2006. 10:58 ] @

ok. raspitacu se ko je predavac. hvala
[ Abdee @ 27.01.2006. 11:40 ] @
Ma ko da je predavac sudeci po ovom programu nema tu necega sto ne mogu da pruze par knjiga Johna Hedgecoa (ima ih svuda btw.). Poslednje sto ti u zivotu treba je neka matora drtina koja ce da ti prica o doznama, razvijacima, kadicama i o tome kako je njegova Praktika sto puta bolja od "ovih novih" digitalaca... A "bljeskalice" da ne pominjem...
[ tarla @ 28.01.2006. 00:52 ] @
ne znam, ali ne bih nikoga da kudim ili hvalim ali meni se ne daju pare da mi neko prepricava teoriju oko chipova i kadicama i razvijacima kao sta abdee kaze. ok problem je kod ljudi koji nemaju svoj studio ali da se to rijesiti za neke solidne pare. sklepati nesto pa polako samouko i sa resursima sa neta.... ima i dobrih ljudi profesionalaca koji ce te uputiti na pravi put. vecina ce odmoci... ali ima izuzetaka...