[ panonski mornar @ 26.01.2006. 13:34 ] @
Imala sam instaliran nero 7.0.1.2 i sada kada ponovo zelim da ga instaliram to je nemoguce, jer u sred procesa iskoci sledeca poruka msi starter - problem i proces se prekida.... snimila sam i ekran u trenurtku kada se to desi , te sam i to uploadovala uz poruku. Videla sam i na stranim forumima ovakav problem pri instalaciji nera 7 ali ne i adekvatno resenje za njega. Da li neko ima neku ideju?
[ VRKY @ 26.01.2006. 14:25 ] @
Jesi li dobro izbrisaal prijašnju verziju? Pročisti registry s nekim alatom za to, a ako znaš možeš malo i ručno. Ako i dalje ne radi provaj s nekom drugom Instalacijom dotičnog programa.
[ Milan Gligorijevic @ 26.01.2006. 15:34 ] @
Mozda pri instalaciji sedmica pokusava da obrise prethodnu verziju a ne moze jer je aktivna. Pogledaj malo koji programi su ti aktivni u Taskbar-u.
[ SaturdayNightFihrer @ 14.07.2006. 01:21 ] @
Ljudi, ja imam sličan problem sa verzijom 7.0.5.4 s' tim što mi prilikom pokušaja ponovne instalacije pokazuje shell manager grešku. Glavni razlog zbog kojeg sam deinstalirao Nero je taj što mi je negde zadržao temporary fajlove i zauzeo mi preko 2 GB prostora. Naime, kada sam hteo da kopiram samo deo nekog diska, iskopirao sam ih direktno u Nero međutim, nakon rezanja diska je i gašenja Nera svi privremeni fajlovi su ostali negde ali ne znam gde. Sve sam pokušao. Registry clean, cluster clean, junk file clean ali ništa nije pomoglo. Jel zna neko kako da rešim ovaj problem?
[ Leftfield @ 14.07.2006. 12:20 ] @
@panonski mornar
Prije par dana mi je drug imao isti problem. Ublili smo se citavo podne i nista.
Na kraju smo morali da reinstaliramo windows. :-(
Izgleda da su ove nove verzije "bagovite"