[ blacky16 @ 30.01.2006. 20:53 ] @
Htjeo sam napraviti zvučnike za kompjuter. Imam subwoofer koji ima 5 izlaza (naprijed , nazad , centar) i ulaze koji vode u zvučnu karticu. Evo slika ![]() E sad: Ja cu napravit dva nazad i dva naprijed (centar imam) ovako sam mislio ih poredat: ![]() Zvučnik1 je ovo: ![]() zvučnik 2 je ovo: ![]() visokotonci ovo: ![]() i duboki ovo: ![]() Sad ovako : 1) Kako da ja u kutiji spojim te sve zvucnike (duboki,visokotonac i zvucnik) da rade sto bolje. ja sam mislio u seriju ih samo spojiti, ali sam cuo sa treba nekakve kondenzatore stavit , kakve ?? sta mislite , ocel radit dobro ili ne . 2) jel ista smeta sto su zvucnik 1 i 2 auto zvucnici , ocel se dobro cuti na kompu??? Molim vas da mi kazete svoje komentare , i odgovorite na pitanja. dali ce to dobro ispasti (sto je najbitnije dali ce biti dobar zvuk (uz to da su zvucnici dobri...)) ajde molim vas odgovorite sto prije je moguce da znam dali da ih kupujem. hvala unaprijed P.S kutije za zvucnike imam [Ovu poruku je menjao blacky16 dana 31.01.2006. u 15:44 GMT+1] |