[ zeenmc @ 31.01.2006. 01:52 ] @
POZzz U skripti koju pisem prijavljuje se greska,da se nalazi neocekivana $ promenljiva,pogledao sam sve promenljive,i nije mi nista zapalo za oko,prilazem php code,ako npr postoji 30 linija code-a,greska ce prijaviti neocekivanu promenljivu na 31 btw da li mogu nekako da zaobidjem npr pisanje celog html code sa echo funkcijom echo "<tr> "; echo "<td>"; echo $row['username']; echo "</td>"; kad mi trebaju u php-u tabele <html> <head> <title>login</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> </head> <body> <?PHP echo "<html>"; echo "<body>"; $user=($_GET['user']); $pass=($_GET['pass']); $link=mysql_connect("localhost","zeen","zeenux"); mysql_select_db("login",$link); $sql = "SELECT * FROM admin"; $query=mysql_query ($sql); while ($row = mysql_fetch_array($query)) { echo "<table width='' border='1'>"; echo "<tr> "; echo "<td>"; echo $row['username']; echo "</td>"; echo "<td>"; echo $row['password']; echo "</td>"; echo "<td>"; echo $row['web_stranica']; echo "</td>"; echo "</tr>"; echo "</table>"; ?> </body> </html> Nadam se da ce te mi pomoci,jer ja nemam pojma sta je greska pozzz |