[ anesbarucija @ 31.01.2006. 10:12 ] @
Posjedujem subaru justij 1.2 sa tri cilindra sa poluajnšpricom problem je taj sto je prije trosio do 6l a sad 10l na 100km ukoliko neko ima neko slicno iskustvo zamolio bih za pomoc. [email protected] |
[ anesbarucija @ 31.01.2006. 10:12 ] @
[ Ivan Golubović @ 02.02.2006. 22:03 ] @
Kada si poslednji put menjao set filtera?
Proveri to... [ pant@ @ 02.02.2006. 23:45 ] @
Ajde me prosvetli pa mi objasni pojam "poluajspric"! Mozda sam propustio koji cas!?
![]() [ pctel @ 03.02.2006. 00:05 ] @
Citat: pant@: Ajde me prosvetli pa mi objasni pojam "poluajspric"! Mene je isto jedan majstor svojevremeno pitao preko telefona, ali ja sam mu rekao da se ne razumem u te stvari pa mi dalje nije postavljao takva pitanja. Sad razmisljam, polu/ceo bi moglo biti 8V/16V, ne znam sta drugo... [ pant@ @ 03.02.2006. 01:11 ] @
Citat: pctel: Mene je isto jedan majstor svojevremeno pitao preko telefona, ali ja sam mu rekao da se ne razumem u te stvari pa mi dalje nije postavljao takva pitanja. Sad razmisljam, polu/ceo bi moglo biti 8V/16V, ne znam sta drugo... Posto je covek napisao da se radi o trocilindricnom motoru ne znam kako je to izvodljivo da bude polu... ![]() [ anesbarucija @ 03.02.2006. 12:23 ] @
E ovako raja kad mislim na poluajnspric onda mislim na posredni sistem ubrizgavanja goriva tj. omocu jednog ili dva ubrizgavača goriva koji napajaju sva 3 cilindra koji su smjesteni u kuciste sto je nalik karburatoru . inace subaru ja 50kw i sistemom pogona na 4 kotača. neki mi savjetuju da pogledam sistem za startovanje motora po hladnom vremenu a neki kazu vidi lambda sondu (sondu na izduvnoj grani).
[ G.Feri @ 03.02.2006. 15:32 ] @
I taj je ajnspric
SPI (Single Point Injection) MPI (multi Point Injekction) [ pant@ @ 03.02.2006. 18:00 ] @
I da li si proverio to sto su ti savetovali? Pri toliko povecanoj potrosnji izduvni gasovi bi trebali biti veoma crni!Dakle poslusaj predjasnji savet,proveri lambda sondu i sistem za hladan start.
[ wintesla @ 05.02.2006. 21:30 ] @
Poluajspric ne postoji .
To su nasi majstori usled neznanja izmislili. Postoji UBRIZGAVANJE u JEDNOJ TACKI ili TACCI - S P I (Single point injection) i UBRIZGAVANJE U VISE TACAKA - M P I (Multi point injection). To je osnovan podela kod ubrizgavanja BENZINAAAAAAAA. A sada se ta ubrizgavanja razlikuju da li su na pr. LH Jetronici(stari analogni sistemi),KE Jetronici (ili ti K glave), Motronici(ubrizgavanje novije generacije) ITD i ITT. A sto se tice tvog problema Dali vozis kratke relacije tipa PODJI STANI ili imas duze relacije 20-30km? Tak da je to resenje tvog problema Kada dodje toplo veme tvoj problem ce nestati, tj trebalo bi da se vrati u normalu. [Ovu poruku je menjao wintesla dana 05.02.2006. u 22:35 GMT+1] Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|