[ 01011011 @ 02.02.2006. 22:08 ] @
Warning 1 'System.Configuration.ConfigurationSettings.AppSettings'
is obsolete: 'This method is obsolete, it has been replaced by
System.Configuration!System.Configuration.ConfigurationManager.AppSettings'
C:\Projekte\connvision\Sharepoint\Egl\Businesscard\Businesscard.ProcessManager\Businesscard.ProcessManager\MainForm.cs

I SADA kada ovo skontam da se promjenilo u novoj verziji uradim sledece...

Code:
SqlConnection myConnection = new SqlConnection(System.Configuration.ConfigurationManager.AppSettings["RLIConnectionString2"].ToString());

i opet ne radi... onda mi daje ovaj error...

- $exception {"Object reference not set to an instance of an object."} System.Exception {System.NullReferenceException}

Na toj istoj liniji... ne kontam...

u web.config fajlu imam....
Code:
  <add name="RLIConnectionString2" connectionString="Data Source=DIGIMON;Initial Catalog=RLI;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=********"
 providerName="System.Data.SqlClient" />

Sve bi trebalo da radi. ali i ipak ne :(

Pomoc./..

umalo da ostavim apssword :)

[Ovu poruku je menjao 01011011 dana 02.02.2006. u 23:08 GMT+1]
[ 01011011 @ 02.02.2006. 22:34 ] @
Znaci ptanje je kako postaviti, i poslije u klasi inicijalizirati connecionSring :(
[ 01011011 @ 02.02.2006. 22:50 ] @
sREDIO SAM SAM, nec ni koristiti ovo u class fajlu... svki put kada budem koristio connection string onda cu ga u aspx (html) codu direktno staviti, i sve radi kako treba... Ne valja se cuvati starih navika od .net 1.1 framework...

hvala onima koji su barem razmislili da pomognu..
[ dusans @ 03.02.2006. 10:29 ] @
Verovatno bi trebalo da stoji
<add key="RLIConnectionString2" value="Data Source=DIGIMON;Initial Catalog=RLI;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=********"
providerName="System.Data.SqlClient">
u okviru configuration sekcije, a imaš i višak navodnike iza passworda, možda je i to.
[ 01011011 @ 03.02.2006. 15:55 ] @
nema visak " , to je sve u okviru value fielda...