[ monstrum @ 03.02.2006. 10:02 ] @
Pozdrav, imam dedicated server na linux u2.6.9-22.ELsmp. Sve fino radi osim e-maila, zapravo nikako da setujem da imam pop3 i smtp. Pokusavao sam nekim step-by-step ali jednostavno se slabo razumem tako da ni ne znam kako bih testirao gde sam pogresio u setovanju. cackao sa konfiguracione fajolove u etc/mail folderu... pa moze li mi neko pmogi nekom komandom ili necim cime bi znao gde je zapelo. Nezamerite mi ako jep itanje opsto jer sam pocetnik sto se linuxa uopste tice, a poebno linux dedicated servera. Unapred hvala!!! Koliko sam ja shvatio zapelo mi je ovde ( ako mi neko pogleda ovaj post ) kada otkucam sledece: Code: [root@mojkomp /]# netstat -an | grep :25 | grep tcp warning, got duplicate tcp line. warning, got duplicate tcp line. warning, got duplicate tcp line. tcp 0 0 127.0.0.1:25 0.0.0.0:* LISTEN [root@mojkomp /]# a koliko sam gledao trebalo bi da dobijem: Code: [root@mojkomp tmp]# netstat -an | grep :25 | grep tcp tcp 0 0 0.0.0.0:25 0.0.0.0:* LISTEN [root@mojkomp tmp]# [Ovu poruku je menjao monstrum dana 03.02.2006. u 12:22 GMT+1] |