[ Zero0ne @ 04.02.2006. 21:13 ] @
Pozdrav svima! evo ovako vec neko vrijeme provodim na netu(mjesec dana) i usporedujem neke komponente za komp....a sada kad sam slozio konfiguraciju htio bi pitati za vase misljenje o njoj ![]() Napajanje FORTRON 500W, BlueStorm, Super Silent, 12cm vent., ATX2 ver 2.0 - napajenje mi se ucinilo najboljim izorom zbog njegovog rada i buke a i cijene, mora bit 500w zbog graficke tj. moze i 400w ali takvog napajanja kod nas nema CPU Intel Pentium D 920, 2.8GHz Socket 775, Cache 2x2MB, FSB 800MHz, BOX, dual core - sta ovdi rec nego da mora bit intel, uglavnom sada imam celerona D i tera mi sve igre jako dobro, a najvazniji mi je quake4 ![]() MBO FOXCONN 945P7AA-8KS2, i945P+ICH7, DDR, zvuk, LAN, S-ATA, PCI-E, s. 775 - hm...ploca mi je uglavnom dobra sto se tice cipseta, brzine i stabilnosti u radu a i podrsci za procesore (jedna stvar...neko je napisao da ploca podrzava ddr ali mnogi su se zeznuli kad nisu gledali na stranici proizvodaca-koristi ddr2) VGA PCI-E XFX, GeForce PCX 6800GS Extreme XXX, 256MB DDR3, DVI, TV - e ova graficka je jedna od najboljih u toj klasi a cjena je negdi u sredini s ostalima (kod nas se taj proizvodac pojavio prije 6mj tako da jos cijene nisu velike kao i za foxconn maticne) RAM PC-4200, 1024MB, DDR2, G.E.I.L., Retail, DDR 533 MHz x 2 - e tu sam se malo sada igrao ramima i donosenja vaznih odluka, iskreno nisam siguran ali geil imam sada (malo losiji) i mogu rec da sam jako zadovoljan njima Kućište COOLERMASTER Centurion 5, silver, CAC T05, MIDI, bez PS - nema se sto rec, a o ukusu se ne rasprtavlja (volim jednostavnost) Cooler Thermaltake BIG Typhon, socket A/754/939/478/775 - e ovo sam odabrao zato sto radi na "jadnih" 16dB-a i ima jako dobar protok zraka a ne ocekujem od procesora da ce se bas toliko grijat (u suprotnom ide vodeno hladenje) ostalo sve imam... evo da cujem ako neko od vas moze preporuciti nesto sto sam ja predvidio u tom odabiru, bilo bi pozeljno kad bi procesor ostao isti ![]() |