[ webMAESTRO 402092 @ 07.02.2006. 18:57 ] @
E ovako!!! Zna li neko gdje mogu naći tutoriale za totalne početnike u vezi sa računarima? Prvenstveno mi trebaju tutoriali za Windows i uopšteno o računarima. Po mogućnosti na srpskom (ili hrvatskom). Treba mi za roditelje koji nisu do sada imali nikakav ozbiljniji kontakt sa računarima (ako ne brojimo poneko igranje pasijansa) a sada žele da nauče nešto. Ja bih da im to objasnim ali ne znam kako i odakle da krenem pa bih zato volio nekakvu literaturu sa interneta. Hvala unapred!!!
[ zerocool_amx @ 07.02.2006. 19:25 ] @
http://www.elitesecurity.org/t...Windowsu-obavezno-za-pocetnike
[ JOJO847 @ 07.02.2006. 19:53 ] @
Najbolje bi bilo da malo pronjuškaš po knjižarama da vidiš što se nudi u papirnatom izdanju. Jeste da košta, ali isplati se jer je to zapravo malena ali trajna investicija.Zašto na papiru? Zato jer je to ljudima koji nemaju mnogo kontakta s računalom ipak bliže, i podosta im je toga jasnije.Naravno, trebat ce i nekog "prakticara" sto bi trebao biti ti da im stogod pojasnis i demonstriras. Dobra knjiga i puno prakse.
[ Vill @ 08.02.2006. 11:04 ] @
Ja imam video tutorijale na srpskom za windows, ofis i net, mislim,
prakticno sve. Brzo i efikasno mogu ti reci
[ webMAESTRO 402092 @ 08.02.2006. 15:41 ] @
Ma gledao sam u knjižarama ali nema takve literature, zato me i zanima ako ima na netu nešto o tome. Još ako je materijal u pdf-u fino sređen za štampanje...