[ jakojako777 @ 07.02.2006. 23:03 ] @
Pozdrav svima Pa moja pitanja su vec u temi ,stvarno nema sta da dodam na ; "Kako otkljucati-aktivirati Windows XP64SP1"- osim da sam vec pokusao par puta i nije funkcionisalo...Ima li neko recept koji radi?Hvala unapred! Drugo pitanje je kako navesti moj XP64 SP1 " da prepozna 2X(duplo jezgro) AMD4600 CPU na Asus N8SLI " za sada ga je samo prepoznao kao mono procesor ! Dali treba patch ili tako nesto? Kako je moguce da OS kao XP64 ne prepoznaje AMD64 CPU !?Prepoznaje mu samo clock speed 2400Mhz ali NE dva CPU-a i NEZNA tacno ime procesora!?! A pise da je WinXP64 Pro. SP1!? Dali treba neki patch za WinXP64 ili mozda za AMD chipset? Ne mogu da shvatim kako WinXP64 ne moze prepoznati AMD64 CPU ,sa svim mogcim drajverima i update-ovima koje sam mogao naci!?! To mi nikako ne ide u glavu.CPU je kostao citavo bogatstvo i ne mogu dopustiti da sada radi napola!Po meni je najverovatnije WinXP64 "krivac" za to , samo sta treba da radim, to ne znam... Sve u tom PC je novo i sve funkcionise bez greske osim tog malog detalja... Bio bih zaista zahvalan za bilo kakav savet ili sugestiju... Hvala unapred PS. Ja sam tek se uclanio u "ELITSEC." i vec sam odusevljen sa ovim sajtom ,koji je bolji od svega sto sam dosada video na zapadu(engleskim ,francuskim i italijanskim sajtovima) Samo tako nastavite Pozdrav iz Luxemburga! |