[ Neo85 @ 09.02.2006. 13:08 ] @
Jel zna mozda neko zasto mi se pri gasenju Windowsa stavlno javlja poruka end program-explorer.exe i u dnu stoji end now i tek kada ugasim explorer ugasi se i racunar? Jel mogu to nekako da popravim? |
[ Neo85 @ 09.02.2006. 13:08 ] @
[ Corey @ 09.02.2006. 20:41 ] @
Možda imaš neki maliciozan sadržaj.Počešljag ga sa nekim AV-om,spybotom i ad-aware-om.
[ Neo85 @ 09.02.2006. 21:46 ] @
Probao sam, ali nista ne nalaze. Drugar je skoro kupio komp i instalirao windows sa drugog diska i ista stvar mu se pojavljuje, pri gasenju racunara prvo mora rucno da zatvori explorer (end now) da bi ga ugasio.
[ tandrli @ 11.02.2006. 21:31 ] @
ima npr ovo
reference za switcheve -i Display GUI interface, must be the first option -l Log off (cannot be used with -m option) -s Shutdown the computer -r Shutdown and restart the computer -a Abort a system shutdown -m \\computername Remote computer to shutdown/restart/abort -t xx Set timeout for shutdown to xx seconds -c "comment" Shutdown comment (maximum of 127 characters) -f Forces running applications to close without warning i ovo 100% garantuje da će se ugasiti comp. e sad ima problem dal ko zna gdje i kako ovo unjeti kako bi sa TurnOff XP-e ovo pokreno da bi se ugasio jer ovo -s, -f, -t, -c garantuje da će prekinuti bilo koju blokadu i ugasiti comp. (na tom principu je većina programa koji se bave automatic shutdown) [ DBlica @ 14.02.2006. 09:10 ] @
Citat: Neo85: Probao sam, ali nista ne nalaze. Drugar je skoro kupio komp i instalirao windows sa drugog diska i ista stvar mu se pojavljuje, pri gasenju racunara prvo mora rucno da zatvori explorer (end now) da bi ga ugasio. desavalo se sa cistom instalacijom windows xp bez ijednog service pack-a [ Neo85 @ 14.02.2006. 10:37 ] @
Ne znam zaista da li je instalirao sa nekim service packom.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|