[ Okram_marko @ 12.02.2006. 00:04 ] @
Pozdravljam svu raju na forumu.. Ja sam totalni mulac sto se ovoga tice... Nego, naslov vam govori vecinu stvari. Želim internet preko satelita. Neke stvari znam a neke ne pa zato sam tu da vas pitam. ![]() Znam da ide samo Download. Inace, upload nije problem. Vec sam na ADSL konekciji koja nije flatrate, na zalost ![]() Nabavio sam antenu promjera 120 cm i sve ostalo. E sada, za antenu neka se zna jer me zanima kvaliteta tj jacina signala. Nego da se vratim na bitnije.. Raja se spaja preko nekih satelita i provajdera... Koji satelit i koji provajder?? Tj sta je najisplatnije?? Koje su realne brzine download-a, koliko % podataka bude ispravno nakon skidanja, koliko se ceka na download (citao sam da raja "naruci" fajl pa ceka par dana - o cemu je rijec) ::: kako ide offline download? ::: Nemam ama baš nikakvih prepreka ispred antene pa me zanima koliko bih % signala trebao imati sa takvom antenom? :: Koliko programa preko kojeg satelita mogu pratiti?? :: te kako ide ovo sa muzikom tj snimanje (streaming) muzike koja se pusta preko neke postaje?? Konkretno me zanimaju vaša iskustva... Citao sam da nakon skidanja nekog veceg fajla dode do zagusenja itd. Zbog toga vas molim da mi iznesete sve što imate veze toga. PS. Ja bih to u skorije vrijeme koristio u internet klubu tako da download svih racunara ide preko satelita. Kako to nastimati?? Što detaljnije, to bolje. Cekam vase odgovore i prijedloge. Hvala unaprijed. |