[ baners @ 12.02.2006. 16:57 ] @
| Nedavno sam menjao ploču, ram i procesor. A i od nedavno sam počeo da doživljavam ozbiljne erore. Desi se odjednom restart, a zatim dobijem lepu poruku koja me obaveštava da:
The system has recovered from a serious error.
............................................................................................................
Error signature
BCCode : 1a BCP1 : 00041284 BCP2 : C3500001 BCP3 : 0000DFF4
BCP4 : C0E00000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1
............................................................................................................
C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\WERf9b0.dir00\Mini021206-01.dmp
C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\WERf9b0.dir00\sysdata.xml
Pitam se šta da radim? Da li neko od Vas zna o čemu se ovde radi? |
[ iMiki @ 13.02.2006. 09:15 ] @
Proveri memoriju.
Pronadji na netu Goldmemory.
[ JOJO847 @ 13.02.2006. 11:15 ] @
malo sam u žurbi pa samo ovo od mene za sad:
www.elitesecurity.org/tema/47316
[ baners @ 13.02.2006. 17:55 ] @
Hvala na informaciji, testirao sam komp... biće da je memorija, a možda je i nešto drugo u pitanju, odneo sam komp na servis (garancija), nek ga oni testiraju pa ćemo videti. Thnx.
[ baners @ 09.03.2006. 13:08 ] @
Neznam šta da kažem, ali problem uopšte nije rešen. Kompjuter je bio 2 puta na servisu, drugi put sam im rekao nek ga testiraju 2-3 dana. Nisu imali ni jedan problem, jedan je izjavio kako jedino što se razlikuje između mene i njih je struja... Pošto sam nosio komp kod komšije i on je imao isti problem (serious error),tako da bih rekao da nije do struje. Pre neki dan se iz čista mira restartovao, nisam ništa radio na kompu, sedeo sam pored i gledao televiziju kad odjednom pufff... Restart, serious error! Takođe, restartovao se i kad sam pustio visualization u Winampu, kad sam hteo da igram Need 4 Speed Underground 2, Battlfield 1 i GTA San Andreas. Prosto mi nije jasno do čega je problem, komp je testiran svim raznim programima i ni jedan nije puko, dakle komp radi ali ima izvesne serious error probleme.
Još jedna stvar me čudi, a to je kad sam uzeo te nove komponente i došao kući, krenuo da instaliram Windows kad ono prc... Ne mere. Imam sata disk i sasvim mi je poznata procedura prilikom instaliranja, instalacija krene, dakle izabrao sam particiju i instalacija je počela, ali kad dođe do onog trenutka kada treba da se restartuje i po prvi put da digne Windows sa harda, puf... restart i ponovo restart. Ne može da finalizira instalaciju, tako da sam morao da nosim na servis pa su ga oni instalirali. A oni su instalirali Windows sa DVD-a koji već u sebi ima integrisane drivere za sata diskove kao i gomilu nekih drugih programa. Neznam šta mi je činiti, da li da se raspravljam sa prodavcem ili da menjam (prodam) procesor za neki pentium (a onda moram i ploču). Bilo kakve sugestije bi mi dobro došle.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.