[ ZZEGI @ 14.02.2006. 03:04 ] @
1. Pre dva meseca potpisao sam ugovor sa BeotelNet-om (ADSL FLAT 256 = 1780 din, setup > besplatan), medjutim jos mi Telekom nije pustio signal jer nemaju slobodnih portova i kao moj kraj jos nije dosao na red... Kad god pozovem Beotel kazu mi "evo nadamo se da ce vas prikljuciti do kraja ove nedelje" i tako uvek ista prica bla bla bla... kao Telekom im obecao prosirenja, ocekuju svaki dan... (Inace zivim u Dzordza Vasingtona (preko puta pijace Bajlonijeve) 2. U stanu imam RV kablovsku televiziju, ali nisam uveo internet jer se setup placa 3000 din za 256 FLAT + 2000 din mesecno ili 5000 din modem za 128 FLAT + 1500 mesecno... a internet uvode u roku od 15 dana od potpisivanja ugovora. Stan sam rentirao pa se ze zbog toga i odlucio za ADSL (setup besplatan i ugovor mogu ja da potpisem bez obzira sto nisam vlasnik tel. broja) E sad imam tri pitanja: 1. Da li je inace bolji RV Kablovski ili ADSL? 2. Da li se isplati cekanje Telekoma za pustanje signala ili bolje odmah da uvedem RV kablovski? 3. Da li postoji nacin da se sazna informacija od Telekoma kad dobijam signal? (gore sam vec napomenuo da mi vi iz beotela ne daju tacne informacije) Verovatno sam smorio sa ovim pitanjima, ali i mene je smorio dialup :) Pozdrav [Ovu poruku je menjao ZZEGI dana 14.02.2006. u 04:05 GMT+1] |