[ ColdKeyboard @ 14.02.2006. 18:27 ] @
Pravim jedan mali projekat, tj. stranicu na koju bih postavljao logove sa odredjenih kanala kako bi korisnici koji nisu bili online mogli da dodju i pogledaju sta se desavalo na kanalu za vreme njihovog odsustva. Evo sta mi treba, imam log npr koji lici na nesto ovako... Citat: Session Start: Sat Jan 01 17:13:59 2005 Session Ident: #ck [17:13] * Now talking in #ck [17:15] * ChanServ sets mode: +ntrSC [17:15] * ChanServ changes topic to 'ColdKeyboard - Dobrodosli ! www.sasakr.com (ColdKeyboard)' [17:15] * ChanServ sets mode: +oq ColdKeyboard ColdKeyboard [17:15] * Botko ([email protected]) has joined #ck [17:15] * Botko sets mode: +ao Botko Botko [17:15] -Botko- Dobrodosli na kanal #ck - www.sasakr.com - www.chateri.cjb.net - ColdKeyboard [19:19] * Disconnected A evo sta bih ja zelio. Znaci da mi neko objasni kako mogu da da npr liniju koja sadrzi u sebi "Now talking in", da tu citavu liniju obojim npr plavom bojom, da bude nesto <font color=#nesto> $ta_citava_linija </font> Znaci treba mi samo primjer kako da definisem sta da radi i kako da radi replace, pokusavao sam nesto ali nikako da uspijem da mi uradi replace citave linije... |