[ Ognjen_NS @ 16.02.2006. 13:11 ] @
Naime, imam jednu stranicu (KreirajIspit) koja se nalazi u direktorijumu (Profesor), i u njoj je, kada kliknemo na Button1 postavljen session ovako Code: //podesim sesion vreme int mojiMinuti = Convert.ToInt32(TextBox7.Text); Session["PoceoIspit"] = System.DateTime.Now.AddMinutes(mojiMinuti); zatim na stranici (Upload) koja se nlazi u direktorijumu (Studenti) proveravam sledece Code: //prikazujem trenutnog usera Label2.Text = User.Identity.Name; //ako ispit josh nije ucitan u bazu if (Session["PoceoIspit"] == null) { Label1.Text = "Ispit josh nije pokrenut, baza je 'zakljuchana' "; } //ako je isteklo vreme zakljucaj bazu else if (Convert.ToDateTime((Session["PoceoIspit"])) <= (DateTime.Now)) { Label1.Text = "Vreme isteklo! "; } else { uploaduj } problem je u sledecem, kada se pokrene ispit, prvi put kada se ulogujem kao student, prodje uslov i mogu da uploadujem fajl (nekad kao drugi student), ali recimo otvorim drugu web stranu i ulogujem se kao recimo treci student, kaze da je baza zakljucana(udje u prvi if), a ja recimo znam da je session podesen na 30 minuta, Da li neko zna u cemu je problem, zar se session ne izvrsava na serveru, ako je tako kako je onda moguce da se ovo desava.....izludeh...... napomena , Session["PoceoIspit"] ne "gledam vishe nigde" Pomagajte Poz |