[ urkozamanje @ 17.02.2006. 14:30 ] @
mozda ste primetili da sam ovih dana ucestao sa postovima, ali to je samo zato sto sam stvarno resio skroz da savladam php :-) problem : pokusavam da izvedem neke manipulacije fajlovima preko ftp-a. provaljujem neke od osnovnih ftp_itd.. funkcija. interesuje me zasto ovaj script ne radi: Code: $connect_id = ftp_connect('10.1.1.6'); if ($connect_id) { $login_result = ftp_login($connect_id, 'korisnik', 'lozinka'); } if ((!$connect_id) || (!$login_result)) { echo "Unable to connect the remote FTP Server!\n"; } else { echo " konektovan " ; } $local_file = 'nestooo.txt'; $server_file = 'nesto.txt'; if (ftp_get($connect_id, $local_file, $server_file, FTP_ASCII)) { echo "Successfully written to $local_file\n"; } else { echo "<br/>There was a problem\n"; } ftp_close($connect_id); - mozda je u pitanju neka banalnost - ili su u pitanju neka php.ini ili httpd.conf podesavanja.. - ima li razlike u primeni ftp_.. funkcija u php4 i php5 ? ili ako nekoga ne mrzi da napise par reci o stvarima koje bi trebalo da znam pre nego se upustim u ftp_ .. zajebancije :-) [Ovu poruku je menjao urkozamanje dana 17.02.2006. u 15:31 GMT+1] |