[ braker @ 18.02.2006. 12:00 ] @
| Nije mi nikako jasno shta se dogodilo.Naime nova mozilla je shljakala bez problema sve dok posle nekog vremena nije jednostavno zakucala.Ne mogu apsolutno nishta otvoriti.Zakuca na looking up i ni makac.Verovatno bi reinstall reshio problem,ali to nije to.Slichna iskustva?Napominjem da je sa podeshavanjima kakva sam imao radila sasvim normalno,a u zadnje vreme nisam nishta ni menjao.Svashta
P.S.Da mi je neko rekao da cu koristiti IE ne bih mu verovao,ali eto(i ne zadugo(:) |
[ jocar @ 18.02.2006. 21:36 ] @
Ako pod "novom Mozillom" podrazumevaš Firefox, i to u verziji 1.5, postoji problem sa "curenjem" memorije, koji je otklonjen u verziji 1.5.0.1.
Pozdrav!
[ Broj_1 @ 18.02.2006. 21:55 ] @
Također ako imas instaliran Quick Time Pro trial verziju nedopusta ti normalan download i kad iskljucis na Change Action opet ce te morit. Tako je meni bilo pa sam uzeo Total unistall i obadvoje remove i registry i intall samo ff i sad je sve udure.
[ zunter @ 17.06.2006. 18:09 ] @
ja imam isti problem ali imam ovu verziju 1.5.0.4.
ne znam sta cu
[ Mali Misha @ 18.06.2006. 14:47 ] @
Meni novi Firefox (1.5.0.4) kao i svi njegovi prethodnici s vremena na vreme zaključa sve tastere za pomeranje kursora za kucanje pomoću tastature (one četri strelice dole desno). Znači ukucam nešto pogrešno u input-text formi i moram mišem da vratim kursor za kucanje slova da bih ispravio neko slovo. Preko tastature ne ide.
Slično je i sa selekcijom teksta radi copy-paste. Nekada naprosto ne može da se selektuje ništa jer je objekat u kome se nalazi tekst na neki način na top i to je to: "Nema tu ničega više". :o
Ako se Firefox ugasi pa opet pokrene stvari opet rade kako treba.
[ broker @ 18.06.2006. 18:19 ] @
Isti problem sa zakljucavanjem tastera imam na nekoliko racunara i nije otklonjen iako sam promenio nekoliko verzija.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.