[ Milos Sreckovic @ 18.02.2006. 16:32 ] @
| U svim WM-owima pritisnem ALT+F2 i mogu da ukucam program koji hocu da pokrenem(da se ne maram kliktanjem misa)
kako to da uradim u enlightenment-u?
Jos nesto, kada u njemu nemam nijedan upaljen iconbar i spustim program, kako da ga ponovo podignem?
na primer kada radim u konqueroru i hocu da skinem nesto on pocne da skida sa kget-om(sto se i oceguje), ali ja nikako ne mogu da otvorim prozor kget-a? |
[ popacp @ 21.02.2006. 16:52 ] @
Ovde je na Alt + Escape, ali možeš da podesiš kako hoćeš, levi taster, Configure, Key Bindings, pa Run.... A možeš da koristiš program exige umesto ovoga na Alt+F2, mnogo lepše izgleda.
Sad mi još kaži da pričamo o E17 a na o E16...
[ Milos Sreckovic @ 22.02.2006. 15:45 ] @
primetio sam da je Zajecar bas neki centar Linux korisnika...
nije E17 jer kao nije izasla stabilna verzija pa da se ne cimam previse jer imam neka druga posla, a i graficka je integrisana... pa kad ga dam malo po 3d oce da zanjisti
[ Milos Sreckovic @ 23.02.2006. 17:54 ] @
nisam bas mogao da pogledam odma uputstvo jer sam na netu iz kafe-a. to sa alt+esc ne radi, a i levi taster mi daje spisak programa. Desni taster mi daje gomilu podesavanja ali nigde nisam naisao za taj brzi run. verzija je 0.16.7.1
[ popacp @ 24.02.2006. 17:02 ] @
E, nisam probao E16 u skorije vreme, ja sam pričao o E17, sory... A za Zaječar, ne znam, ima nas dosta ali ne i previše :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.