[ stipica1 @ 19.02.2006. 12:59 ] @
Postoji li legalan način da ubacim serial key original windowsa xp nakon instalacije bez kontaktiranja ms-a. Da pojasnim, imam original xp pro, sa original cd-om i naljepnicom. Moj problem je što često mijenjam hardver, a to povlači reinstalaciju windowsa(nova grafička, matična, procesor), jer svi znamo kako se nestabilno win ponaša kada pokušamo koristiti postojeću instalaciju. Prvih par puta sve je bilo ok, ms-ov radnik bi pristojno dao broj. Onda kod četvrte instalacije počelo je ispitivanje: koliko kompjutera koristi ovaj broj, zašto toliko puta instalirate i slično. Kao da oni ne znaju koje računalo koristi koji broj. Zbog čega sam dao 200 eura kod početne kupovine računala za xp? bilo bi mi bolje da sam nabavio piratsku verziju, bar ne bih trebao gubiti živce sa ms radnicima. Ionako ne koristim auto update i slične gluposti. Sada sam zamjenio MB i proc, i iskreno gadi mi se sve ponavljati iznova. Čini mi se da će nazvati lokalnog pirata, ionako mogu koristiti piratsku verziju kada imam naljepnicu na tom računalu. |