[ Astral Projection @ 19.02.2006. 22:09 ] @
Da li je mogucje da povezhem Fax sa PC-om preko modema i da ga koristim za, recimo, shtampanje nekog obichnog texta, ili slanje faxova? Ako jeste kako? :) |
[ Astral Projection @ 19.02.2006. 22:09 ] @
[ buljko @ 19.02.2006. 22:53 ] @
Moguce je ali je potrebno napraviti >>tel. line simulator<< na strani FAX-a. Probaj na Google, nacices shemicu.
[ Astral Projection @ 19.02.2006. 23:58 ] @
Citat: Moguce je ali je potrebno napraviti >>tel. line simulator<< na strani FAX-a. Probaj na Google, nacices shemicu. nashao sam OVO. Ali shta ja sad da radim sa ovim? Ne razumijem se.. :| BtW, modem mi je Intel 536EP V.92 - ako ovo treba za neshto ![]() [ buljko @ 20.02.2006. 10:24 ] @
Nisam mislio na to, isuvise je komplikovano za ove potrebe. Postoji shemica, jako prosta, koja simulira telefonsku liniju bez ton generatora i ostalih nepotrebnih zezalica. Provericu i ja pa, ako ponovo budem nasao taj projekat, javljam.
[ old @ 21.02.2006. 02:31 ] @
Ako model modema to podržava, a većina novih su takvi, možeš da šalješ faksove i bez faks mašine. I da primaš.
Dovoljna je softverska komponenta koju sadrže Vindovsi. Umesto skenerisanja, za slanje je dovoljno da nakuckaš u Word-u. Za primanje može i da se baci na štampač, ali i da se pregleda kao fotografisani tekst. Detaljnije drugi put. Ako uopšte treba? [ printer @ 16.03.2006. 20:49 ] @
Mislim da ti je najjednostavnije da lepo skines "Myghtifax" programcic koji adi apsolutno kao fax ; prima,salje,deponuje, integrise se u doista ostalih aplikacija tako da fax mozes da saljes direktno iz njih.Malo je z. podesiti ga ali radi super i to vrlo jednostavno.Poz
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|