[ urkozamanje @ 22.02.2006. 13:12 ] @
moja masina radi pod windowsom, u novelovoj mrezi sa mail serverom koji je pod linuxom. e sad, lokalno razvijam aplikaciju i nikako mi ne radi slanje mail-a. Code: $to= $red[2]."@ep-entel.com"; // $to= "[email protected]"; // echo $to; $subject="obavestenje : daktilo biro" ; $message=" imate novi dokument - $tmp2 "; // $header="dgoles@ep-entelcom" ; $posta= mail($to,$subject, $message); if ($posta) { $poslato="poslato"; $upit="update tbl_interna_1 set obavestenje='$poslato' where ime_fajla='$tmp2' "; $aDB->query($upit); echo "za dokument - $tmp2 - obavesten : - $red[0] <br/>" ; } i ne radi. u php ini sam stavio : [mail function] ; For Win32 only. SMTP = mail.ep-entel.co.yu smtp_port = 25 phpinfo() kaze: sendmail_from no value no value sendmail_path no value no value mail.force_extra_parameters no value no value SMTP mail.ep-entel.co.yu mail.ep-entel.co.yu smtp_port 25 25 ako neko ima ikakvu ideju sta treba da uradim.... [Ovu poruku je menjao urkozamanje dana 22.02.2006. u 18:46 GMT+1] |