[ Saturn_s @ 22.02.2006. 21:24 ] @
Da li neko moze da mi kaze o ovoj privatnoj visokoskolskoj ustanovi??
Ja sam cuo da je mnogo dobar nastavnicki kadar i da je fakultet dobro opremljen.
Da li jos nesto znate o ovom fakultetu?
[ angel007 @ 28.02.2006. 17:58 ] @
Taj faks pripada Univerzitetu Singidunum?Mislim da da.Super je.Moja drugarica studira taj faks i u maju ide u Nicu na praksu i to 15 dana.skolarina je mozda malo skupa ali isplati se svaku paru.Ja sam isto na tom Univerzitetu,samo sam na Fakultetu za turisicki i hotelijerski menadzment.Tako da ako se dvoumis da li da upises ovo ili nesto drugo,Ja ti savetujem fpi.Ako te jos nesto bude zanimalo slobodno pitaj
pozdrav
[ skols @ 07.03.2006. 13:12 ] @
Ja sam na III.godini FPI,i mogu da kazem da sam super zadovoljan...uslovi su i vise nego dobri,profesori takodje...Skolarina,pa mislim da je u rangu prosecnih fakulteta,gde je samofinansiranje..Idemo u Nicu,da,ali ne kao prakticna nastava,mislim moze se tako reci,ali pravi razlog je Sajam Informatike koji se tamo odrzava i mi (studenti),ko hoce,moze da predstavi neki svoj rad,ako ima..to su studenti organizovali a fax je podrzao...Koliko sam cuo,mi cemo izvestavati sa sajma za casopis Mikro..mada nisam 100% siguran..
Polaganje ispita i kolokvijuma je OK,kriterijumi su malo nizi.....bolji su i uslovi profesori,koji vam salju svoje skripte,odakle se uci...Ja na primer,sam zaposlen i nisam redovan na predavanjima pa ipak sve nekako uspevam da polazem ispite bez preteranog ucenja...
Sve u svemu,ko bude zeleo da upise FPI,nece se pokajati.
Vise info-a na forumu FPI-ja www.fpiforum.com
Pozdrav