[ lancia88 @ 23.02.2006. 16:37 ] @
Pozdrav, probacu da ovako "frankestajnski" napravim temu od nekoliko pitanja i odgovora u neadekvatnoj temi. Nadam se da ce biti dovoljno pregledno. slavko22222: halo ljudi pomagajte....... imam dvd vivax k200 i krenu sam da ubacim da neki softwer i na početku me pita da prihvatim....ja stisnem potvrdi i sad on tu nešta radi već 5minuta i skroz tako.....zanimam me dali da čekam ili šta da radim....... inače na tv-u je sve crnu samo neka linija gore treperi..... hvala slavko22222: ...tjekom ubacivanja firmwera ugasio sam dvd vivax k200 zato što sam čekao nekih 10-15minuta i sad kad ga upalim samo mi display svjetli i nereagira na ništa....nemogu ni cd-e izvadit.........molim vas šta da radim? HVALA lancia88: Najverovatnije ces morati u servis da kablom napune novi SW. slavko22222: mogu li ja sam rastavit dvd i izvadit cd i ponovno ugradit taj firmware....al problem je što on sada nema nikakav sotwer u sebi,jelda? možda i griješim...? dajte ljudi sigurno je netko imao ovakav problem? malimaks: pozdrav, realno bi i mogao to napraviti mada ako si prekinuo upload novog firmware-a ne vjerujem da ce ti to pomoc. Jedino rjesenje ti je servis. Btw koliko kosta pitanje je isplativosti servisiranja (imam ga ja pa znam koliko kosta) Arrow: Sto se tice cene, ako se skida flash i reprogramira sa software-om koji vi treba da spremite, cena koja ne bi bila preskupa je oko 10 eura. Cisto da znate ako placate. Arrow. [Ovu poruku je menjao lancia88 dana 23.02.2006. u 17:41 GMT+1] |