[ dusan_11192 @ 23.02.2006. 17:49 ] @
Posto je malo stariji skener izgleda da ne mogu da ga normalno prikljucim. Naime snimim [zadnje, sa internet] drivere, pri pokusaju skeniranja tj. kad startujem CanoCraf Cs-p 3.7 windows mi izbaci poruku Citat: error code: :0x00060800 posle te greske, "cuje" se skener ali nista vise od tog. isto izbaci nesto u stilu Citat: the port is used by another application [ili slicno] Na starom Windowsu sam ima isto problem sa kacenjem ali sam tada u biosu podesio podesavanja zaz paralelni port tj. ECP DMA selekciju sam [valjda] tada stavljao na ECP. Radio je ali sporije. Opcije su jos Normal [koju jedino od opcija nisam probao] i ECP, EPP i ECP+EPP [koji je bio po default]. Da naglasima da u "Scanner and Camera" delu u Control Panelu nemam nijedan skener snimljen, tj. nise se automatski snimio. Kad pokusam da sam snimim skener, idem na Have a disk opciju ali nigde nema potrebnih informacija za snimanje skenera [mislim na .inf fajl]. Jos da kazem da je maticna ploca Asus a7v-133, i da sam dugo drzao Windows Me pa sam pre nekih 1-2 meseca nasnimio XP i sad sam ugrabio vreme da instaliram i ovaj prokleti skener. :) Nadam se da ce neko da odgovori jer mi je dosta hitno... [Ovu poruku je menjao dusan_11192 dana 23.02.2006. u 23:15 GMT+1] |