[ mrakodol @ 27.02.2006. 12:57 ] @
| Moj Mp3 player MPIO FL350 se cudno ponasa.Jucer sam normalno radio s njim na racunaru, "lijepo" ga iskopcao i sve po propisima ali vise se ne da upaliti...samo zasvjetli i tako svijetli uopste ne krece dalje da pokaze logo i da mu se moze preko menija uci u sistem, a ne prepoznaje ga kao tavkog ni racunar kad ga ustekam....stoga ne znam sta da radim i da li mogu da ga spasim..podaci na njemu nisu mi bitni jer sam ih barkapovao na racunar ali me interesuje da li mogu kako da ga "vratim u zivot"!
Probavao sam i da ga restartujem ali nije mi krenulo za rukom!
Imam instalacioni orginalni CD uz njega...
Molim vas pomozite.... |
[ mrakodol @ 05.03.2007. 14:30 ] @
Vidim da ne znate...ali cu vam reci da sam uspjesno sanirao kvar i vratio sve podatke s njega...
[ zvone72 @ 12.07.2007. 08:12 ] @
Posto imam slican problem sa ne bi bilo lose da nam objasnis kako si to sredio...? Pozdrav
[ StORM48 @ 14.07.2007. 14:02 ] @
To što se i sami nekada nađu u sličnoj situaciji, nekima očito ne smeta da u tuđoj nevolji sopstvena saznanja ljubomorno čuvaju samo za sebe. Pritom, licemerstvo je prosto neverovatno kada isto znanje traže od drugoga.
@mrakodol
Ne sećam se da je negde u Pravilniku navedeno da su učesnici OBAVEZNI da sve znaju. Ili si možda očekivao da se neko pojavi i napiše "ne znam"?
Pozdrav
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.