[ Zvonko2006 @ 28.02.2006. 00:12 ] @
| Da li bi mogli pokrenuti jedan projekat koji bi se izkljucivo bazirao na veleprodaju a kojeg bi mogli voditi gospodin vmatoic i naravno prva ruka naseg foruma gospodin Zidar bez kojeg ovo ne bi stimalo...
Ja bi za pocetak mogao samo poslati jednu fakturu dobavljaca pa da se netko ukljuci u daljni rad projekta. |
[ Zidar @ 28.02.2006. 13:51 ] @
Ja sam uvek mislio da je veleprodaja pojednostavljeni slucaj maloprodaje. Jednostavniji u smislu da nemas kasu na izlazu. Sve ostalo je isto. Imas robu, ulaz, izlaz, verovatno kalkulaciju. Sve te principe smo uglavnom objasnili u temama Magacn, Maloprodaja i Kafic. Svrha ovog foruma je da ljudi nauce nesto, a ne da pravimo gotove aplikacije koje mogu da idu u upotrebu, ili da ih nazovi majstori malo kao preprave i prodaju kao svoje.
Dakle, sve sto ide dalje od objasnjavanja principa i pojedinih tehnika rada u Accessu, predstavlja biznis. Ja nemam vremena , a ni prava da se bavim tim biznisom preko foruma, a verovatno bih bio i preskup za tako nesto.
Sta o ovome misli Vmaotic, ne znam, ali verujem da nismo daleko.
Sorry, not this time.
:-)
[ vmatoic @ 01.03.2006. 11:18 ] @
Da, veleprodaja je pojednostavljena verzija maloprodaje.
I slažem se sa Zidarom i savjetujem Zvonku2006 da krene od posta do posta po spomenutim temama i već će naći rješenje za svoje probleme.
A ja ću još istestirati zadnju verziju za caffe i dodati koji report kako sam obećao, no tek za kojih mjesec dana jer sam u velikoj guzvi, pa stignem jedva procitati nove teme.
:-)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.