[ acosonic @ 28.02.2006. 00:43 ] @
Pozdrav svima,

hvala unapred na pomoci, samo molim da mi odgovaraju korisnici koji se stvarno razumeju u problematiku, posto se i sam razumem poprilicno.

Dakle, s vremena na vreme, apsolutno random u vremenskim intervalima od (1 do 5 dana) mi puca XP sa SP2 i Auto Patcher-om od januara.

Radi se o masini ASUS A9T notebook, sa 1gb rama (testiran, ispravan), 40gb hard, sis-ov chipset 661, 1.5 Celeron M (Dothan), DVD rezac, modem, 4x usb, mrezna, citac kartica, modem.

Zapisao sam jednom bio koje su tacno adrese izlistane, a mogu i postovati ovde, kada iduci put pukne.

Uglavnom poruka je IRQ not less or equal.

U biosu nemogu nista podesiti, niti ima ikakv patch/update na asusovom sajtu niti novi bios.

Nema ni jednog usklicnika, mada nisu svi drajveri sa originalnih CD-ova.
[ Seyokiller @ 30.03.2006. 23:53 ] @
Iz tvoje price smatram da ti sistem puca zbog SP2!
Osim toga probaj da nadjes na forumima problem koji ti se javlja (inostranim)
Pozdrav
[ acosonic @ 31.03.2006. 00:03 ] @
Uuuu, trazio sam po stranim forumima.
Ima milion mogucih razloga

Hmmm, moguce je, uglavnom kazu driver pokusava da procita memoriju sa pogresne adrese i to najverovatnije driver od mrezne kartice...
[ calexx @ 31.03.2006. 01:35 ] @
Ja tipujem na Autopatcher, vidim da su česte poruke o problemima gde se pominje i on. Ja sam svojevremeno hteo da ga probam na drugoj makini, normalno počne, prođe do 10% i tu stane. Deluje mi da nije baš najbolje napravljen.
Da li ti se ovo dešava bez njega? Zašto ne uradiš regularan update?
[ acosonic @ 31.03.2006. 08:59 ] @
Hmmm i ja sumnjam na takve stvari.

Elem, problem mi je formatirati hard, pa otkrivati deo po deo u cemu je problem, zbog gomile softvera na C.
Mozda odradim ghost, pa cu videti.

Hvala, postovacu ovde resenje, ako ga provalim.